10.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament impulsa un projecte per fomentar la bona convivència als barris

S'anomena 'Div-Div'. Avui s'inicia una prova pilot al barri de Can Carbó i la intenció del Consistori és anar-ho expandint a altres zones del municipi.

Antonio Lorente, als estudis de la ràdio
Antonio Lorente, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

“Divertida i Diversa”. Així es defineix l’acció que es duu a terme a partir d’avui al barri de Can Carbó, anomenada Div-Div. Es tracta d’un projecte pilot, que a través de l’anomenat teatre social vol fomentar que els veïns es relacionin entre si, passin una bona estona i s’expressin lliurement. Això s’aconseguirà, tal com ha explicat el regidor de Benestar i Família, Antonio Lorente, a través de jocs i dinàmiques de grup encaminades a preparar una obra de teatre.

El que comença avui és una prova pilot d’un projecte impulsat per la Tarda Jove, l’Espai Jove i el Pla Local de Ciutadania. El regidor està convençut que amb aquesta iniciativa s’aconseguirà millorar la convivència al barri.

Antonio Lorente també ha posat èmfasi en què les portes estan obertes a tots els majors de 16 anys, tinguin l’edat que tinguin.

Es faran fins a vuit trobades, la primera de les quals és avui, a les cinc de la tarda, a la llar d’infants Lola Anglada. Les persones interessades no cal que facin cap inscripció prèvia, simplement presentar-se al centre a les cinc.

Avui comença el Div-Div a Can Carbó, però la intenció de l’Ajuntament és, més endavant, repetir l’experiència en altres barris de Lloret.

spot_img

El + Vist