15.6 C
Lloret de Mar

S’incrementen a 60.000 euros els ajuts de transport per a alumnes d’estudis superiors

Aquestes beques s'adrecen a estudiants que hagin de cursar estudis superiors fora de Lloret perquè a la vila no s'ofereixen. Les sol·licituds s'hauran de fer del 10 al 31 de gener.

Un tren de rodalies (El Periódico Mediterráneo)
Un tren de rodalies (El Periódico Mediterráneo)

Darreres Notícies

L’Ajuntament incrementa la partida pressupostària dels ajuts econòmics per al desplaçament de joves que cursen estudis superiors fora de Lloret. S’hi destinaran 60.000 euros i s’espera arribar a un centenar de persones.

servicios profesionales jimenez

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, anima tots els estudiants a demanar l’ajuda, que s’adreça als estudiants de Lloret matriculats a la universitat, tant pública i concertada com privada, o bé en cursos superiors de centres públics, concertats o privats que depenguin del Departament d’Educació de la Generalitat.

“Són ajudes per als estudiants d’estudis superiors en un centre públic, concertat o privat, que s’hagin de desplaçar per fer-ho perquè aquí aquests estudis no els donem”

Albert Ferrández

Això sí, els sol·licitants no poden tenir la gratuïtat del servei ni cap altra ajuda per al mateix concepte en aquest curs, 2021-2022.

El regidor ha explicat que cadascú rebrà una quantitat diferent en funció de diferents factors. L’aportació pot ser d’entre 300 i 1.000 euros.

“La quantitat econòmica que donem a cada jove va en funció de la distància, de la renda i de la mitjana de la nota acadèmica”

Albert Ferrández

El termini per presentar les sol·licituds s’obrirà del 10 al 31 de gener i la resolució definitiva de les beques es farà pública el 4 de maig. Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist