0.7 C
Lloret de Mar
L'accés tancat a Sa Boadella pel límit d'aforament

L’Ajuntament informarà de l’aforament de les platges

La informació es podrà consultar als webs del consistori i Lloret Turisme, a l'app Lloret Smart i les pantalles informatives que hi ha al municipi.

L'accés tancat a Sa Boadella pel límit d'aforament

Darreres Notícies

L’Ajuntament informarà de l’aforament de les platges i cales del municipi perquè tothom pugui saber a quina zona li va millor anar. D’aquesta manera s’evitaran aglomeracions, ja que cal mantenir la distància de seguretat entre banyistes per evitar contagis de Covid-19.

La mesura s’ha pres després que el cap de setmana passat s’hagués de tancar l’accés a Sa Boadella i Santa Cristina perquè es va superar el límit de persones permeses, tal com ha explicat la regidora de Platges, Marina Nicolàs.

Així doncs, a partir d’aquest dissabte es podrà consultar l’aforament i evitar, així, que els banyistes arribin a la platja i es trobin l’accés tancat. Aquesta informació es publicarà a les pàgines web de l’Ajuntament i de Lloret Turisme, a l’aplicació Lloret Smart i a les pantalles informatives que hi ha distribuïdes pel municipi.

A Lloret i Fenals, l’aforament es controla amb sensors, mentre que a la resta de cales són els efectius de Protecció Civil (agents del cos, vigilants de platges i informadors cívics) els que se n’encarreguen.

La platja de Fenals fa uns dies (NRLL)

Tot i que de mica en mica es va recuperant tota l’activitat, no podem oblidar que la pandèmia segueix activa i que encara cal ser molt prudents.

Recordem que les platges de Lloret i Fenals s’han dividit en zones perquè cada col•lectiu ocupi un espai diferent, de manera que hi ha un lloc per a famílies, un per a adults i un per als majors de 70 anys. La regidora matisa que en cap cas no se sancionarà a ningú que no compleixi la mesura, tot i que és una alta recomanació i es demana als banyistes que hi col•laborin per protegir els col•lectius més vulnerables.

Cartell indicatiu de la zona de famílies (Ajuntament de Lloret de Mar)

La previsió és que a mesura que avanci la temporada cada cop hi hagi més usuaris a les platges del municipi.

spot_img

El + Vist