19.8 C
Blanes
Minideixalleria

L’Ajuntament instal·la sis minideixalleries per als residus contaminants petits

Per exemple, les piles, les bombetes, els telèfons mòbils o els cartutxos d'impressora.

Minideixalleria

Darreres Notícies

Hi ha objectes que són tan petits que no ens arribem a la deixalleria municipal a dipositar-los, però som conscients que contaminen molt i per això no sabem què fer-ne a l’hora de llançar-los a les escombraries. Per exemple, les piles, les bombetes o els telèfons mòbils. Per facilitar-ne el reciclatge, s’han instal•lat sis minideixalleries arreu de Lloret.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Orobitg, ha explicat que són molt fàcils d’usar, amb una bústia per a cada producte, i que permetran incrementar el reciclatge a la vila. Aquestes estructures s’han ubicat a prop de zones de pas: la Casa de la Cultura, el Mercat Municipal, la llar d’infants Lola Anglada, l’Àngels Alemany, el Puntet de Fenals i la plaça de les Regions del Molí. Estan al costat de les àrees de recollida selectiva i seran buidades per l’empresa que fa el servei, GBI, que transportarà aquests residus domèstics fins a la deixalleria municipal.

circo de las estrellas

El regidor remarca que és important reciclar pel bé del medi ambient i pel benefici econòmic que reporta per al municipi.

Segons fonts municipals, de moment s’ha posat en marxa una primera fase que ha permès col•locar sis minideixalleries.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist