14.9 C
Blanes
Servei d'Assessorament Familiar

L’Ajuntament ofereix el Servei d’Assessorament a Famílies amb Fills

És un servei gratuït que ofereix el departament de Benestar i Família amb l’objectiu d’orientar i donar un cop de mà als pares amb fills menors d’edat.

Servei d'Assessorament Familiar

Darreres Notícies

El Servei d’Assessorament a Famílies amb Fills és un servei gratuït que ofereix el departament de Benestar i Família amb l’objectiu d’orientar i donar un cop de mà als pares amb fills menors d’edat.

El responsable és l’assessor familiar i psicoterapeuta Àlex Maset, que ha explicat que la principal problemàtica amb què es troben els progenitors d’avui en dia és de posicionament.

Maset ha convidat a tots els pares que tinguin qualsevol tipus de problema o dubte relacionat amb els seus fills que s’adrecin al servei. El psicoterapeuta estudiarà cada cas en concret per fer un assessorament personalitzat, tot i que també pot donar consells generals, com per exemple que els càstigs només serveixen si són educatius.

En aquesta mateixa línia, Maset ha remarcat que els nens d’avui en dia necessiten que se’ls argumentin les negatives.

El Servei d’Assessorament a Famílies amb Fills funciona cada dilluns de deu a quatre. Les persones interessades, però, han de demanar cita prèvia a Benestar i Família, al telèfon 972 37 23 63.

El servei es du a terme des del 2005 i l’utilitzen una mitjana d’entre 80 i un centenar de famílies lloretenques.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist