16.5 C
Lloret de Mar
Recollint aliments al CDA (NRLL)

L’Ajuntament organitza un recapte d’aliments la setmana que ve

Com que el Gran Recapte serà virtual es tem que es redueixin els donatius i per això es demana a la població que porti aliments directament al Pavelló Municipal d'Esports.

Recollint aliments al CDA (NRLL)

Darreres Notícies

Lloret de Mar fa una crida a la població perquè porti aliments de primera necessitat al Centre de Distribució (CDA) situat al pavelló municipal d’esports. És la seu provisional d’aquest servei, que depèn de Càritas, i que proporciona aliments a unes 900 famílies de Lloret de Mar. Es tracta d’una xifra que supera, més del doble, l’habitual per aquestes dates, a causa de la crisi derivada de la Covid-19.

La recollida d’aliments és una campanya d’àmbit local que es farà al llarg de la setmana que ve, de dilluns 16 a divendres 20 de novembre, perquè els veïns comprin aliments al supermercat i els portin fins al CDA.

cda5
La regidora de Benestar i Família i la presidenta de Càritas al CDA (NRLL)

Atès que aquest any el Gran Recapte es fa de manera virtual arreu de Catalunya, es tem que baixi la xifra de productes recaptats. Per això, des de l’Ajuntament proposen als veïns que facin també una donació directa dels aliments al CDA.

Els aliments que fan falta són els de primera necessitat, és a dir, pasta, llet, arròs, oli, conserves, productes d’higiene i, especialment, productes per a infants (farinetes, cereals, llet infantil…). Però amb la proximitat de les festes, Càritas demana també productes nadalencs.

Actualment ja hi ha donacions espontànies de veïns, així com empreses i associacions, que porten directament aliments al Centre de Distribució, on fan més falta que mai. Per potenciar aquestes aportacions solidàries, es fa aquesta campanya a Lloret de Mar al llarg de la setmana vinent. Els veïns de Lloret de Mar poden portar els aliments al pavelló d’esports de dilluns a divendres, al matí, de les nou a la una. S’hi accedeix per les portes del darrere.

cda7
Recollida d’aliments del CDA (NRLL)

Recordem que, a banda d’aquesta iniciativa local, el Gran Recapte d’aquest any serà virtual. La campanya durarà tota la setmana vinent, del 16 al 21 de novembre, i s’ha adaptat al context de pandèmia que vivim. Es podrà col·laborar amb la iniciativa de dues maneres: comprant un tiquet directament al supermercat o bé fent una aportació a través d’un codi QR.

En plena pandèmia, es fa una crida especial a la població perquè aquest any és més necessari que mai aconseguir el màxim d’aliments possibles. I és que la crisi del coronavirus ha deixat moltes famílies en situació de vulnerabilitat.

Pel que fa al Gran Recapte a Lloret, hi haurà voluntaris a la porta de l’Esclat i del Mercadona, però també es podran comprar tiquets solidaris en altres supermercats. Cal tenir en compte que, com sempre, els donatius que es facin a la vila serviran per abastir el Centre de Distribució d’Aliments de Lloret. Per a més informació sobre el Gran Recapte virtual, que es farà del 16 al 21 de novembre, es pot consultar la pàgina web de la campanya.

spot_img

El + Vist