21.5 C
Lloret de Mar
Un local d'oci nocturn tancat per les restriccions

L’Ajuntament reclama a la Generalitat un pla de reobertura de l’oci nocturn

La proposta ha arribat al ple a partir d’una moció de Cs, que s’ha aprovat amb una esmena a la totalitat del Govern municipal.

Un local d'oci nocturn tancat per les restriccions

Darreres Notícies

El ple municipal de Lloret de Mar reclama al Govern de la Generalitat i al Procicat que presentin, amb la major brevetat possible, un pla de reobertura dels locals d’oci nocturn. La proposta ha arribat al ple a partir d’una moció de Cs, que s’ha aprovat amb una esmena a la totalitat del Govern municipal.

El text aprovat finalment demana que es permeti a aquests establiments que reprenguin la seva activitat amb totes les garanties, d’aquesta manera, es faciliti la viabilitat de totes les activitats empresarials vinculades al sector.

A més, s’insta les administracions supramunicipals perquè habilitin línies d’ajuts i mecanismes de refinançament, que s’adrecin específicament a totes les activitats del sector de l’oci nocturn. Uns ajuts que haurien d’anar en línia amb la tercera línia d’ajudes aprovada la setmana passada pel departament d’empresa de la Generalitat per un import de 14,1 milions d’euros.

Finalment, s’insta al Govern municipal de Lloret de Mar perquè segueixi amb la interlocució amb els representants de l’oci nocturn local. Una interlocució encaminada a garantir un desenvolupament adequat de les seves activitats i una implementació exemplar de les mesures de prevenció contra la Covid-19 que estableixi el Procicat.

La moció, amb l’esmena a la totalitat del govern, s’ha aprovat amb el vot afirmatiu de tots els grups, excepte Lloret en Comú, que s’ha abstingut.

spot_img

El + Vist