22.4 C
Lloret de Mar
Les oficines de la caserna municipal (Policia Local de Lloret de Mar)

L’Ajuntament renova l’acord per poder cobrar multes als visitants no residents a l’Estat

Es tracta d'un conveni que es renova periòdicament per garantir el cobrament de les multes a turistes de fora de l’Estat.

Les oficines de la caserna municipal (Policia Local de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha renovat el conveni per poder tramitar les multes que s’imposen a ciutadans que tenen la residència fora de l’Estat espanyol. Un acord que permet exigir el cobrament de les sancions als turistes que marxen de Lloret sense haver pagat.

Actualment, l’Ajuntament té cedida la gestió de la tramitació de les multes al Consell Comarcal de La Selva. Això faculta el consell de poder realitzar aquesta gestió dins l’àmbit territorial espanyol. Però el Consell no té legitimitat per exigir el cobrament als no residents a l’Estat. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, explica que, per això, se signa aquest conveni.

“El Consell Comarcal no té legitimitat per actuar fora de l’àmbit territorial espanyol i amb aquest conveni es trasllada la gestió de cobrament a una entitat internacional”

Jordi Sais

El regidor matisa que el conveni es renova periòdicament per garantir el cobrament de les multes a turistes de fora de l’Estat.

Per tant, el pagament de totes les sancions imposades per la Policia Local de Lloret es pot reclamar, tant si els infractors viuen a l’Estat espanyol com si viuen fora. 

spot_img

El + Vist