Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb sis entitats socials del territori

L'acte ha tingut lloc aquest dijous.

Darreres Notícies

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El CH Lloret juga aquest diumenge contra el Taradell

Immersos en la zona de descens, els homes de Xavi Albet disputen un nou partit vital en les seva lluita per la permanència.

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.


Treballen per millorar la qualitat de vida de les persones, des de la solidaritat. Aquesta és la feina que fan un seguit d’entitats socials a Lloret, com l’associació contra el càncer, el Pàrkinson o l’esclerosi, així com MIFAS, ASPRONIS i la de persones sordes. Totes són de caràcter benèfic, sense ànim de lucre i de necessària utilitat social.

Les entitats han signat, aquest dijous, el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament. Té una durada de 4 anys. El consistori els dóna suport amb les activitats que fan, així com una dotació econòmica de 25.000 euros anuals. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, valora la tasca que realitzen així com la resposta solidària dels veïns.

Ho han valorat de manera molt positiva Cristina Pané, de la secció local de Catalunya Contra el Càncer a Lloret, Antònia Escalé, de l’associació catalana de Pàrquinson de Blanes i La Selva, Jordi Saavedra, d’ASPRONIS, que ajuda persones amb discapacitat intel•lectual, Josep Oliva, en nom de l’associació d’Esclerosi Múltiple de Blanes i rodalies i Julio Merino, de MIFAS, dedicada a les persones amb discapacitat física.

La signatura entre les entitats social i l’Ajuntament ha tingut lloc aquest dijous a Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".