17.8 C
Lloret de Mar

L’alcalde de Lloret matisa que sempre ha deixat totes les portes obertes

En aquest sentit, vol deixar clar que no hi ha cap novetat sobre el seu futur polític i reconeix que sempre ha valorat la possibilitat d'unir esforços amb Junts.

L'alcalde en una reunió amb veïns de la vila (El Punt Avui)
L'alcalde en una reunió amb veïns de la vila (El Punt Avui)

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, matisa les informacions publicades en alguns mitjans de comunicació i assenyala que no hi ha cap novetat respecte a quin partit polític pertany o pertanyerà en el futur. En aquest sentit, el batlle reconeix que totes les possibilitats estan sobre la taula, però que mai no ha tancat la porta a res.

servicios profesionales jimenez

El Diari de Girona publica avui una notícia en què destaca que Dulsat medita deixar el PDeCAT i fitxar per Junts. Una possibilitat que l’alcalde mai no ha descartat i assegura que, en els últims mesos, no ha canviat res.

“Estic allà on estava fa un mes, en fa dos o en fa tres, per tant, no hi ha cap novetat, altra cosa és que n’hagués parlat més obertament o menys”

Jaume Dulsat

En aquest sentit, el candidat del PDeCAT per Girona a les eleccions autonòmiques del 14 de febrer apunta que després dels mals resultats obtinguts, tant pel seu partit -que no va aconseguir grup parlamentari- com per Junts -que no va liderar l’espai independentista al país-, ja va posar sobre la taula la seva voluntat d’acostar posicions per no esmicolar més aquest espai.

“El que vaig dir en aquell moment i mantinc és que hem de mirar d’unificar l’espai i tendir a no esmicolar-lo més”

Jaume Dulsat

Jaume Dulsat reconeix que ha mantingut converses constants amb Junts, tant representants de Lloret com de fora, però amb l’únic objectiu de mirar d’unir esforços de cara a les properes eleccions municipals a Lloret i així tenir més força. Tot i així, insisteix en què queda molt per a les municipals del 2023 i, per tant, caldrà veure com evoluciona tot en els propers mesos, tant al municipi com en l’àmbit general.

Matisa, això sí, que només parla en nom seu, perquè cada membre del grup municipal de Junts per Lloret és lliure de fer el que cregui més convenient. No obstant això, vol remarcar que la sintonia entre ells és molt bona.

“Jo parlo per mi. El que sí que sé és que al grup municipal no hi ha cap fissura, tots treballem en la mateixa línia, som molt bons companys i som amics”

Jaume Dulsat

L’alcalde també ha apuntat que ja fa mesos que van decidir registrar les sigles de Junts en l’àmbit local per evitar que a les properes eleccions municipals hi hagi llistes alternatives amb el mateix nom.

spot_img

El + Vist