6.4 C
Lloret de Mar

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

Un espai de l'exposició de la gent gran i els centres cívics
Un espai de l'exposició de la gent gran i els centres cívics

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran i els Centres Cívics organitzen una exposició conjunta a la Casa de la Cultura.  S’inaugura demà i es podrà visitar fins al 28 de maig.

En aquest any atípic, la situació de pandèmia ha obligat a fer tots els cursos de manera telemàtica i el que es mostra ara són els treballs fets pels alumnes des de casa seva, amb les instruccions dels professors.

cursos virtuals centre civic 4
Mostrant una pintura en un dels cursos virtuals (Centres Cívics)

La regidora de la Gent Gran, Arantxa Jiménez, reconeix que ha estat complicat no poder fer els cursos presencials amb la gent gran, però assegura que la valoració és molt bona.

“És complicat, perquè la bretxa digital existeix i existirà, però estem molt agraïts i valorem positivament que s’hagin pogut fer en línia”

Arantxa Jiménez

De treballs de la gent gran, n’hi haurà de molt variats, com sempre: puntes de coixí, patchwork, pintura i dibuix, amigurumis… i també una representació de les activitats que s’han pogut fer d’havaneres, teatre i country, tot i que han estat poques per la pandèmia.

Vista de l'exposició de la gent gran i dels centres cívics de la Casa de la Cultura
Vista de l’exposició de la gent gran i dels centres cívics de la Casa de la Cultura

Pel que fa als cursos organitzats des dels centres cívics, la regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, també remarca el valor que té haver pogut fer-los telemàticament.

“L’exposició té molt de mèrit perquè tots els elements s’han realitzat durant l’època de pandèmia i amb els cursos 100% online”

Lara Torres

Segons la regidora, a la mostra s’hi podran veure pintures, objectes restaurats i puntes de coixí, entre altres coses.

La mostra s’inaugura demà dimarts, a la Casa de la Cultura, i es podrà visitar fins al 28 de maig.  

spot_img

El + Vist