12.8 C
Lloret de Mar
L'encapçalament de la concentració

L’ANC està molt orgullosa de la mobilització de Barcelona el 6-F

Unes 40.000 persones, segons el recompte de la Guàrdia Urbana, van aplegar-se davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya coincidint amb el primer dia del judici pel 9-N.

L'encapçalament de la concentració

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Lloret per la Independència està molt orgullós de la mobilització que va haver-hi ahir a Barcelona en suport a Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega. Unes 40.000 persones, segons el recompte de la Guàrdia Urbana, van aplegar-se davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya coincidint amb el primer dia del judici per la consulta del 9-N, en què l’expresident i les exconselleres van seure al banc dels acusats.

Fins a 168 autocars confirmats van sortir d’arreu del país cap a la concentració, dos dels quals procedien de Lloret. La coordinadora de Lloret per la Independència, Anna Maria Boix, ha parlat de “jornada històrica”.

Prop de 500 alcaldes també van confirmar-hi l’assistència, així com molts regidors i treballadors públics, a banda dels milers de veïns. Entitats i partits sobiranistes han mostrat la seva satisfacció per la mobilització assolida, que els mateixos Mas, Rigau i Ortega van agrair, emocionats, en sortir del tribunal.

El judici es va poder seguir en directe a través dels mitjans de comunicació i Anna Maria Boix està molt satisfeta de com es van defensar els tres representants polítics. La coordinadora de la secció local de l’ANC ha afegit que aquest 2017 serà decisiu per al procés sobiranista.

Anna Maria Boix insisteix en què en els propers mesos tocarà sortir al carrer en més d’una ocasió per seguir defensant la independència de Catalunya, sempre de manera pacífica.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.