10.1 C
Lloret de Mar

L’ANC està molt orgullosa de la mobilització de Barcelona el 6-F

Unes 40.000 persones, segons el recompte de la Guàrdia Urbana, van aplegar-se davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya coincidint amb el primer dia del judici pel 9-N.

L'encapçalament de la concentració
L'encapçalament de la concentració

Darreres Notícies

Lloret per la Independència està molt orgullós de la mobilització que va haver-hi ahir a Barcelona en suport a Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega. Unes 40.000 persones, segons el recompte de la Guàrdia Urbana, van aplegar-se davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya coincidint amb el primer dia del judici per la consulta del 9-N, en què l’expresident i les exconselleres van seure al banc dels acusats.

Fins a 168 autocars confirmats van sortir d’arreu del país cap a la concentració, dos dels quals procedien de Lloret. La coordinadora de Lloret per la Independència, Anna Maria Boix, ha parlat de “jornada històrica”.

Prop de 500 alcaldes també van confirmar-hi l’assistència, així com molts regidors i treballadors públics, a banda dels milers de veïns. Entitats i partits sobiranistes han mostrat la seva satisfacció per la mobilització assolida, que els mateixos Mas, Rigau i Ortega van agrair, emocionats, en sortir del tribunal.

El judici es va poder seguir en directe a través dels mitjans de comunicació i Anna Maria Boix està molt satisfeta de com es van defensar els tres representants polítics. La coordinadora de la secció local de l’ANC ha afegit que aquest 2017 serà decisiu per al procés sobiranista.

Anna Maria Boix insisteix en què en els propers mesos tocarà sortir al carrer en més d’una ocasió per seguir defensant la independència de Catalunya, sempre de manera pacífica.

spot_img

El + Vist