8.2 C
Lloret de Mar

L’aparcament de Sa Caleta ofereix un preu superreduït durant la temporada baixa

És una de les novetats d'aquesta temporada pel que fa a la gestió d'aparcaments municipals. Des d'aquest dilluns la primera hora torna a ser gratuïta a tots els pàrquings públics.

Aparcament de Sa Caleta
Aparcament de Sa Caleta

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha implantat una tarifa superreduïda a l’aparcament municipal de Sa Caleta. És una de les novetats d’aquesta temporada, segons el regidor de Pàrquings i Via Pública, Antonio Lorente, per donar facilitats als veïns a l’hora d’estacionar el cotxe. La tarifa ha entrat en vigor aquest dilluns i estarà vigent fins al mes de març. Amb aquesta tarifa, a partir de la segona hora es pagarà la meitat del que es paga la resta de l’any. A més, hi ha abonaments mensuals diürns i nocturns a un euro l’hora.

servicios profesionales jimenez

D’altra banda, fins al 30 de juny la primera hora serà gratuïta a tots els pàrquings municipals i hi ha cinc zones blaves de la vila que estan desactivades: la ubicada a la zona esportiva (entre les pistes i l’antic casino), la del teatre, la de Cala Canyelles, la de Fenals i la del carrer Josep Tarradellas (a la pujada de la Carpa).

Per tant, en aquests llocs, on hi ha un total de més de 500 places, la zona blava es tornarà a activar el 30 de juny. La mesura pretén donar facilitats en temporada baixa i afavorir la rotació de vehicles en temporada alta. Pel que fa a la zona blava del passeig, és operativa tot l’any, tot i que l’horari d’hivern és més reduït: de nou a dues i de quatre a set.

El regidor ha explicat que durant els mesos de juliol i agost, en el conjunt de Lloret, s’han fet unes 100.000 operacions d’aparcament en zona blava. Pel que fa als aparcaments municipals, s’han fet unes 150.000 operacions. Ara caldrà analitzar les dades i veure si el servei cobreix les despeses de manteniment i personal.

spot_img

El + Vist