31.5 C
Lloret de Mar
Voluntàries recollint aliments per als refugiats ucraïnesos (APASC)

L’APASC recull més de 300 productes de primera necessitat per als refugiats ucraïnesos

Tot i que no va aconseguir tants productes com la primera vegada, la presidenta d’APASC, l'entitat està molt agraïda de la col·laboració ciutadana.

Voluntàries recollint aliments per als refugiats ucraïnesos (APASC)

Darreres Notícies

Bona valoració de l’Associació Protectora d’Animals Sense Casa (APASC) en la segona recollida d’aliments i productes de primera necessitat que ha organitzat per a les famílies ucraïneses que són a Lloret de Mar.

Tot i que no va aconseguir tants productes com la primera vegada, la presidenta d’APASC, Francis Longstaff, està molt agraïda de la col·laboració ciutadana.

“Benvingut tot el que la gent ha donat, perquè és una necessitat bastant gran”

Francis Longstaff

L’associació que té cura dels animals sense casa ja va recollir un miler d’aliments amb les campanyes anteriors, fetes aquest mes de març, també destinades a ajudar els desplaçats des d’Ucraïna. 

Recollida d'aliments per als refugiats ucraïnesos (APASC)
Recollida d’aliments per als refugiats ucraïnesos (APASC)

Aquest cop, van aconseguir uns 320 productes. Hi ha llet, tonyina, arròs, pasta, oli, menjar infantil, productes d’higiene personal o de neteja. Francis Longstaff posa de relleu les ganes de col·laborar de tothom, fins i tot de veïns amb pocs recursos.

Tant dijous com divendres, l’entitat va ser davant de la botiga BonArea de l’avinguda de Vidreres. La responsable d’APASC apunta que, depèn de com evolucioni la situació, estudiaran organitzar una nova recollida, tot i que potser canviaran la ubicació per poder arribar a una part diferent de la ciutadania.

spot_img

El + Vist