7.3 C
Lloret de Mar

Lara Torres, candidata de Sumem Lloret a les eleccions del 2023

S'ha presentat com a cap de llista de Sumem Lloret, amb la resta dels regidors no adscrits, en un acte al bar Las Regiones del Molí.

Lara Torres, en l'acte de presentació d'aquest dijous al bar Las Regiones del Molí.
Lara Torres, en l'acte de presentació d'aquest dijous al bar Las Regiones del Molí.

Darreres Notícies

Lara Torres, regidora no adscrita i provinent del PSC, es presenta com a candidata de Sumem Lloret a les eleccions del 2023. Ho ha fet en un acte aquest dijous al bar Las Regiones, del Molí.

servicios profesionales jimenez

De moment, és l’única dona cap de llista per als comicis municipals de l’any vinent. Torres considera que “aporto experiència, constància i visió social per defensar aquells més desfavorits”, i afegeix que ofereix “proximitat” i coneixement de carrer i comerços de Lloret.

Pel que fa al càrrec de candidata, a Lara Torres li dona “respecte”. Afegeix que, per a ella, la política municipal és “una vocació” que l’apassiona. I que ara es va reunint amb diferents sectors de la vila.

Pel que fa a llista de Sumem Lloret, amb la resta de regidors no adscrits de l’Ajuntament, la defineix com a candidatura “transversal”, amb persones de diferents barris, nacionalitats, professions i edats.

spot_img

El + Vist