7.4 C
Lloret de Mar
Carles Arbusé

L’artista que xiula cançons, Carles Arbusé, parla amb els alumnes de l’escola Pere Torrent

Ha superat dos càncers i viu amb un sol pulmó.

Carles Arbusé

Darreres Notícies

Els alumnes de l’escola Pere Torrent rebran una visita molt especial tant aquest dilluns i com el proper dimecres. Coneixeran Carles Arbusé (Girona, 1961), tot un artista que xiula cançons. De fet, és el seu nom artístic i ha participat en el disc de La Marató de TV3, xiulant la popular cançó “Em dónes força” que interpretava Sergio Dalma.

La història de Carles Arbusé val la pena ser explicada. Viu amb un sol pulmó, a causa d’un càncer que va patir fa 10 anys. De fet, li van donar tres mesos de vida però va decidir que ‘no vull morir perquè tinc molta feina’. Després de superar la malaltia, se li va tornar a diagnosticar un segon càncer, del qual acaba de rebre l’alta.

Aquest periple vital ‘tan atrafegat’ l’explica als alumnes i això li dona molta ‘vida’. Carles Arbusé recorda que ja va venir l’any passat a Lloret. “Eren nens de 10 a 12 anys i em van fer preguntes increïbles, sorprenents… per això he tornat”, apunta.

Arbusé xiula des que tenia 16 anys i assegura que no és fàcil i que requereix molta pràctica. Ara està gravat un parell de discos, i ja en seran 12, i a més està a punt de publicar un còmic i un llibre que recullen les seves vivències.

spot_img

El + Vist