23.1 C
Lloret de Mar

L’Arxiu demana la col·laboració ciutadana per recopilar documents relacionats amb la pandèmia

L’arxiver municipal matisa que volen documents relacionats amb Lloret que siguin testimoni de la solidaritat entre la ciutadania per fer front a la pandèmia.

Taller improvitzat de mascaretes a casa d’una lloretenca
Taller improvitzat de mascaretes a casa d’una lloretenca

Darreres Notícies

L’Arxiu Municipal fa una crida a la ciutadania perquè faci arribar tot el material que tingui per poder conservar i documentar el moment històric que estem vivint arran de la pandèmia ocasionada pel Covid-19.

L’arxiver municipal, Quim Daban, matisa que volen documents relacionats amb Lloret de Mar. La intenció és aconseguir material que sigui testimoni de la solidaritat entre la ciutadania per fer front a la pandèmia. Així doncs, es demanen documents que mostrin com s’organitzen les xarxes ciutadanes d’ajuda als necessitats, fotografies dels carrers buits o vídeos dels aplaudiments que es fan cada vespre des dels balcons.

Els arxius digitals es poden enviar a través de les xarxes socials, Facebook i Twitter, o bé al correu [email protected] Pel que fa als documents físics, com les mascaretes o les bates que estan fent els veïns aquests dies per ajudar a l’Hospital Comarcal de Blanes, es demana que es guardin i es portin a l’arxiu un cop es torni a la normalitat.

A més a més, l’arxiu municipal segueix molt actiu aquests dies a través de les xarxes socials, fent propostes variades per distreure la ciutadania que està confinada a casa. I també ha ampliat la documentació que es pot consultar a través del dipòsit virtual: ha afegit els llibres d’actes de l’Ajuntament del 1708 al 1922.

Qui vulgui estar en contacte amb l’arxiu municipal de Lloret de Mar aquests dies pot fer-ho a través dels comptes de Facebook i Twitter.

spot_img

El + Vist