13.9 C
Lloret de Mar
Integrants de la nova associació veïnal del nucli antic.

L’associació de veïns del nucli antic organitza una assemblea per donar-se a conèixer

Serà aquest divendres (18h) al Teatre, però també es podrà seguir telemàticament. Els objectius de l'entitat són millorar la seguretat i dignificar el barri.

Integrants de la nova associació veïnal del nucli antic.

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

La nova associació de veïns del nucli antic organitza la seva primera assemblea. Serà aquest divendres, en què es donaran a conèixer com a entitat veïnal, així com els objectius que es marquen. Els més destacats passen per millorar el nucli antic de Lloret, actualment força degradat, perquè sigui més segur i es dignifiqui.

La presidenta de l’associació, Rosa Sabiote, assegura que “la nostra missió és donar veu als veïns, quants més, millor, així podrem fer més pel nostre barri”. Afegeix que la trobada és oberta a tothom que resideixi o tingui alguna propietat al nucli antic.

cartell assemblea nucli antic

L’assemblea -que comptarà amb parlaments de fins a quatre regidors de l’Ajuntament, relacionats amb el nucli antic- servirà per crear un seguit de grups de treball sobre manteniment, neteja o seguretat.

Serà una trobada presencial i telemàtica a la vegada. Es podrà seguir des del Teatre, en persona, o bé a través de les xarxes socials de l’associació: Facebook, Youtube i Instagram.

La reunió és aquest divendres, 30 d’abril, a partir de les 18h, al Teatre de Lloret. Cal inscripció prèvia, a través de Facebook.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.