22.4 C
Lloret de Mar
Integrants de la nova associació veïnal del nucli antic.

L’associació de veïns del nucli antic organitza una assemblea per donar-se a conèixer

Serà aquest divendres (18h) al Teatre, però també es podrà seguir telemàticament. Els objectius de l'entitat són millorar la seguretat i dignificar el barri.

Integrants de la nova associació veïnal del nucli antic.

Darreres Notícies

La nova associació de veïns del nucli antic organitza la seva primera assemblea. Serà aquest divendres, en què es donaran a conèixer com a entitat veïnal, així com els objectius que es marquen. Els més destacats passen per millorar el nucli antic de Lloret, actualment força degradat, perquè sigui més segur i es dignifiqui.

La presidenta de l’associació, Rosa Sabiote, assegura que “la nostra missió és donar veu als veïns, quants més, millor, així podrem fer més pel nostre barri”. Afegeix que la trobada és oberta a tothom que resideixi o tingui alguna propietat al nucli antic.

cartell assemblea nucli antic

L’assemblea -que comptarà amb parlaments de fins a quatre regidors de l’Ajuntament, relacionats amb el nucli antic- servirà per crear un seguit de grups de treball sobre manteniment, neteja o seguretat.

Serà una trobada presencial i telemàtica a la vegada. Es podrà seguir des del Teatre, en persona, o bé a través de les xarxes socials de l’associació: Facebook, Youtube i Instagram.

La reunió és aquest divendres, 30 d’abril, a partir de les 18h, al Teatre de Lloret. Cal inscripció prèvia, a través de Facebook.

spot_img

El + Vist