19.2 C
Lloret de Mar
Un dels grups de teatre

L’Aula Municipal de Teatre d’adults fa les representacions de final de curs aquest cap de setmana

Les invitacions són gratuïtes i s'han de recollir al Museu del Mar, al centre cívic del Rieral o al Puntet de l'avinguda de Vidreres.

Un dels grups de teatre

Darreres Notícies

L’Aula Municipal de Teatre per adults arriba tanca el curs aquest cap de setmana amb les mostres de teatre, dirigides pels tres professors, Paco Moreno, Albert Muntané i Cristina Catalán.

Aquest any s’han fet tres grups, inicial, 2n i 3r, i cadascun actuarà un dia diferent, de divendres a diumenge. Hi ha comèdies, drames i fins i tot l’anomenat ‘teatre de l’absurd’, d’autors variats: des de Samuel Beckett fins a Sergi Belbel, passant per Aristòfanes o bé Ionesco. Els primers en actuar seran els d’inicial, divendres; dissabte serà el torn dels de segon; i diumenge, els del nivell més avançat. 

Aquest any són més d’una vintena els alumnes que sortiran a l’escenari, alguns dels quals participen també de la posada a escena de La Bella Dolores, com la Viorela Díac i la Sandra Agustí.

Les actuacions de divendres i dissabte seran a les nou de la nit i diumenge, a les set de la tarda. Les invitacions són gratuïtes i s’han de recollir al Museu del Mar, al centre cívic del Rieral o al Puntet de l’avinguda de Vidreres.

spot_img

El + Vist