8 C
Lloret de Mar

Laura Gibert, eliminada del programa Eufòria de TV3 amb el cap ben alt

La lloretenca, de 16 anys, va haver d'abandonar el programa després de l'actuació a la Gala 3, on va superar amb nota una complicada coreografia.

Laura Gibert, a la Gala 3 d'Eufòria
Laura Gibert, a la Gala 3 d'Eufòria

Darreres Notícies

Laura Gibert ha estat eliminada d’Eufòria. La lloretenca va deixar el programa a la Gala 3, tot i que se’n va amb el cap ben alt, després d’haver fet una bona actuació, amb una coreografia molt complicada. La cançó va ser Foc, de Roser.

servicios profesionales jimenez

En una entrevista posterior al canal de Twitch d’Eufòria, amb en Long Li Xue, la mateixa Laura explicava que havia estat una setmana molt complicada, perquè dilluns havia mort la seva àvia materna, però no havia pogut aturar els assajos.

L’eliminació, reconeix que va ser un cop dur, però també és conscient de l’alt nivell que hi ha al programa i la va rebre amb la màxima esportivitat.

“Eufòria no pararà perquè s’hagi mort algú, és així, igual que si en el futur tinc un concert he de ser professional i, si estic trista, no puc dir que no vinc”

Laura Gibert

Amb un somriure a la cara, insisteix en què està molt orgullosa de la seva actuació i de tot el que ha après a Eufòria, especialment amb l’Albert Sala, el coach de dansa.

“Estic tan contenta del conjunt, de tot el que vaig fer, estic tan orgullosa de mi mateixa, que per això somreia quan em van dir que estava fora”

Laura Gibert

Davant dels elogis que ha rebut aquests dies per la complicada actuació a què es va haver d’afrontar, on la dansa tenia un paper fonamental, remarca, amb modèstia, que la dansa és el seu dia a dia, ja que està cursant un cicle formatiu de dansa i, a més, és professora de ball.

“Jo em passo tot el dia ballant, té el mateix mèrit, per exemple, que com ballava l’Estela, perquè ella no balla i jo ballo cada dia, no és per treure’m mèrit, però jo estic acostumada a ballar”

Laura Gibert

En acabar la gala, la Laura es va mostrar molt agraïda per l’experiència viscuda i, sobretot, per les bones amistats que ha fet amb els seus companys.

El raper Lildami, membre del jurat, va ser qui va col·locar la Laura en zona de perill.

“A mi la setmana passada em vas emocionar com feia temps que no m’emocionava, però també t’haig de dir que avui m’he quedat una mica més fred”

Lildami

Tot i haver d’abandonar el programa, però, la lloretenca va rebre molt bones crítiques del jurat, especialment d’Elena Gadel, que va remarcar la seva bona veu.

“Laura, tens setze anys i l’instrument vocal que tens amb setze anys… Tens moltes oportunitats de pujar i de flipar-nos fortament”

Elena Gadel

També Lildami, després de ser eliminada, la va esperonar a seguir formant-se en el món de la música, on li va augurar una gran trajectòria.

Laura Gibert amb Miki Núñez i alguns companys d'Eufòria (TV3)
Laura Gibert amb Miki Núñez i alguns companys d’Eufòria (TV3)

Laura Gibert ha estat la concursant més jove del programa, amb només 16 anys, tot i que aquest proper divendres en farà 17. La lloretenca, acompanyada del seu pare, participarà aquesta tarda al programa Tot es mou, de TV3.

spot_img

El + Vist