8 C
Lloret de Mar

Laura Gibert i altres concursants d'”Eufòria” signen el llibre aquest dissabte a Girona

L’obra recull la història de cada participant fins arribar acomplir el somni d’actuar davant de milers de persones al Palau Sant Jordi, el passat mes de juliol.

La portada del llibre d'"Eufòria".
La portada del llibre d'"Eufòria".

Darreres Notícies

La lloretenca Laura Gibert i altres concursants del concurs televisiu “Eufòria” de TV3 seran aquest dissabte a Girona per signar el llibre “Eufòria: perseguim un somni”.

servicios profesionales jimenez

L’obra recull la història de cada participant fins arribar acomplir el somni d’actuar davant de milers de persones al palau Sant Jordi, el passat mes de juliol.

Laura Gibert i la resta dels concursants d'Eufòria, al concert del Palau Sant Jordi
Laura Gibert i la resta dels concursants d’Eufòria, al concert del Palau Sant Jordi

Cadascun dels 16 eufòrics expliquen per què van presentar-se al càsting d’aquest talent show, quins aprenentatges els ha aportat l’experiència i també algunes anècdotes viscudes a la primera edició del concurs. Ara hi ha en marxa la versió ‘dance’ i es prepara la 2a edició de cant.

laura 2 1
Laura Gibert i altres concursants.

Laura Gibert remarca que ha estat una molt bona oportunitat de “poder-se donar a conèixer millor” entre els fans del programa.

La signatura de llibres d’”Eufòria” es farà aquest dissabte, de 12 a 14h, a la Llibreria 22, al carrer de les Hortes de Girona. 

spot_img

El + Vist