8.3 C
Lloret de Mar

Laura Gibert: “Participar al disc de La Marató és un regal súper gran”

La lloretenca participa en el disc benèfic amb els seus companys del concurs Eufòria cantant 'Vivir mi vida', de Marc Anthony.

Laura Gibert enregistrant la cançó per a La Marató
Laura Gibert enregistrant la cançó per a La Marató

Darreres Notícies

El disc de La Marató d’aquest any té participació lloretenca. Laura Gibert, exconcursant d’Eufòria, ha cantat una cançó amb la resta dels seus companys del concurs. Es tracta d’una versió de Vivir mi vida, de Marc Anthony.

servicios profesionales jimenez

Ella mateixa assegura que poder participar en aquesta campanya “emblemàtica de Catalunya” és un somni complert.

“El disc de La Marató és una cosa emblemàtica de Catalunya i participar-hi és un regal súper gran, gairebé que encara no m’ho crec”

Laura Gibert

Mentre que aquesta cançó l’han enregistrat els setze eufòrics junts, el disc de La Marató també compta amb un tema gravat per la guanyadora d’Eufòria, Mariona Escoda, que interpreta Paraigua, una traducció al català del clàssic Umbrella de Rihanna; i un duet format per Triquell i Núria López, que canten en anglès mateix Cold Heart, d’Elton John i Dua Lipa.

El disc està format per un total de 21 cançons i aquesta 31a edició és la que ha comptat amb més artistes en la història del disc: un total de 185, que han col·laborat agrupats en 55 formacions o solistes.

El disc es pot comprar en format físic a la botiga en línia de TV3 o bé digitalment a iTunes. El preu és de 12 euros. A més, es pot escoltar, sense cost, a Apple en streming fins al 31 de gener.

A més, com a gran novetat d’enguany, la compra del disc físic possibilita que a partir de l’1 de febrer del 2023, quan s’acabi el període d’escolta en streaming (31 de gener del 2023), es pugui accedir a baixar digitalment el disc, complet i sense cost.

spot_img

El + Vist