13.5 C
Lloret de Mar

L’Aurora visitarà el Museu d’Art de Girona en clau de dona, aquest dissabte

D'aquesta manera, l'entitat tanca els actes de commemoració del Dia internacional de les dones.

Un dels quadres del museu (Museu d'Art de Girona)
Un dels quadres del museu (Museu d'Art de Girona)

Darreres Notícies

Per tancar els actes de commemoració del Dia internacional de les dones, l’Aurora organitza aquest dissabte una sortida per visitar el Museu d’Art de Girona en clau de dona.

servicios profesionales jimenez

Una representant de l’Aurora, Maite Rodríguez, explica que la intenció de la visita guiada és “veure la representació femenina al llarg de la història en l’art”.

“Es visitaran les obres fetes per dones o bé les obres on estan representades les dones: com estan representades, què vol dir que en cada època es representin d’una determinada manera…”

Maite Rodríguez

Després de visitar el museu, el grup es traslladarà cap a la Catedral de Girona, on les dones tornaran a ser protagonistes i, a més, gaudiran d’un concert d’orgue.

“A la Catedral, farem referència a quatre punts de la Catedral que són importants per a les dones i farem un petit concert d’orgue amb Silvia Castillo”

Maite Rodríguez

La sortida acabarà amb un dinar en un restaurant de la Devesa de Girona.

Queden les últimes places disponibles. Així que les persones interessades s’han d’inscriure al secretariat del Banc del Temps, al primer pis de la Biblioteca, avui, entre les 18 i les 19 hores.

spot_img

El + Vist