7.2 C
Lloret de Mar

L’empresa Transports Canals celebra 25 anys aquest 2018

De fet, la companyia es va iniciar en el negoci molt abans, l'any 1941. Però el 1993 es va refundar fins convertir-se en l'empresa que és actualment.

Xavi i Dani Canals
Xavi i Dani Canals

Darreres Notícies

L’empresa de transports de viatgers Canals fa 25 anys aquest 2018. De fet, la companyia es va iniciar en el negoci molt abans, l’any 1941. Va ser quan la família Canals va començar de manera molt modesta a oferir el servei de transport amb taxi. El seu actual propietari, en Xavi Canals, recorda que quan tenia set anys ja ajudava el seu pare en el negoci.

servicios profesionales jimenez

Durant unes quantes dècades van anar evolucionant, fins al 1993, quan l’empresa es va refundar. Va començar amb només cinc autocars antics i, de mica en mica, es va convertir en el que és actualment: una gran flota de trenta autocars, que es dedica al transport de viatgers i turistes per carretera amb seu a Lloret.

Excursions

 

El fill d’en Xavi és en Dani, que va estudiar Dret i va treballar en un despatx d’advocats de Girona, però en el fons sempre havia volgut dedicar-se al negoci familiar del transport. Segons en Dani, és un negoci que absorveix molt perquè requereix plena dedicació tots els dies de la setmana, però assegura que compensa.

Transports Canals ofereixen excursions per la Costa Brava, Barcelona, París o Granada, per exemple; trajectes fins a l’aeroport o al TGV, a fer sortides amb escoles, associacions, penyes esportives, empreses o fins i tot amb família.

L’empresa disposa de vehicles de tot tipus: des de 15 fins a 71 places, depenent del tipus de clients o de viatges. Actualment, compta amb instal·lacions a Lloret i a Pineda de Mar, i s’ha especialitzat també en el mercat dels viatges de congressos i d’incentius.

 

spot_img

El + Vist