1.7 C
Lloret de Mar
Muntatfe floral del 2018, a la Festa de les Flors

Les Alegries vol celebrar des de casa la Festa de les Flors d’aquest 17 de maig

Proposa que els veïns omplin les xarxes socials amb fotos de flors, com els seus balcons.

Muntatfe floral del 2018, a la Festa de les Flors

Darreres Notícies

La pandèmia del coronavirus impedeix que es pugui celebrar la Festa de les Flors a l’ermita de les Alegries, prevista aquest diumenge, 17 de maig. Per això, el veïnat de les Alegries proposa fer una edició especial des de casa. Demana als veïns que “omplin les xarxes socials amb fotos de flors i plantes, amb els balcons engalanats o bé amb manualitats florals de tot tipus”.

El campanar de les Alegries decorat el 2018 (Veïnat de les Alegries)

Montse Xirgu, membre del veïnat, argumenta que “com que la COVID-19 no ens deixa fer la festa presencialment, hem decidit traslladar-la a les xarxes” i demana “ajuda’ns a fer del maig el mes de flors i alegries”.

Els veïns de les Alegries demanen a la gent que se sumi a aquesta celebració des de casa fent fotos de flors i plantes aquest diumenge, amb l’etiqueta #lafestadelesflors20 o bé @ermitalesalegries.

Com cada any, els alumnes de Batxillerat Artístic de l’institut Coll i Rodés van presentar les propostes per fer el cartell de la Festa de les Flors i la composició de la Daria Tuvasheva va ser la guanyadora. Aquest és el (preciós) cartell.

spot_img

El + Vist