Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Muntatfe floral del 2018, a la Festa de les Flors

Les Alegries vol celebrar des de casa la Festa de les Flors d’aquest 17 de maig

Proposa que els veïns omplin les xarxes socials amb fotos de flors, com els seus balcons.

Muntatfe floral del 2018, a la Festa de les Flors

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

La pandèmia del coronavirus impedeix que es pugui celebrar la Festa de les Flors a l’ermita de les Alegries, prevista aquest diumenge, 17 de maig. Per això, el veïnat de les Alegries proposa fer una edició especial des de casa. Demana als veïns que “omplin les xarxes socials amb fotos de flors i plantes, amb els balcons engalanats o bé amb manualitats florals de tot tipus”.

El campanar de les Alegries decorat el 2018 (Veïnat de les Alegries)

Montse Xirgu, membre del veïnat, argumenta que “com que la COVID-19 no ens deixa fer la festa presencialment, hem decidit traslladar-la a les xarxes” i demana “ajuda’ns a fer del maig el mes de flors i alegries”.

Els veïns de les Alegries demanen a la gent que se sumi a aquesta celebració des de casa fent fotos de flors i plantes aquest diumenge, amb l’etiqueta #lafestadelesflors20 o bé @ermitalesalegries.

Com cada any, els alumnes de Batxillerat Artístic de l’institut Coll i Rodés van presentar les propostes per fer el cartell de la Festa de les Flors i la composició de la Daria Tuvasheva va ser la guanyadora. Aquest és el (preciós) cartell.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".