8.1 C
Lloret de Mar

‘Les claus màgiques del benestar’, amb Joan Herrera

El psicòleg i il·lusionista oferirà aquesta xerrada-col·loqui avui (20h) al Puntet.

El psicòleg i il·lusionista Joan Herrera, de Lloret de Mar.
El psicòleg i il·lusionista Joan Herrera, de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

El psicòleg i il·lusionista Joan Herrera oferirà avui a Lloret una conversa-col·loqui sobre benestar. L’acte permetrà abordar el benestar des d’un punt de vista físic però també i sobretot emocional.

Joan Herrera parlarà també del concepte de la felicitat, entesa com a “estat mental, una manera de percebre’s a un mateix i el món que l’envolta”, així com del paper que juguen les emocions en els estats del benestar.

Herrera afegeix que, per poder ser feliços, hem de tenir una bona nutrició i ser actius físicament, però també hem de tenir relacions socials per “estimar els altres i sentir-nos estimats” i sobretot un pla vital. Aquell que ens dona sentit en el nostre dia a dia i que “ens permet aixecar-nos cada matí, poden ser els fills, pot ser el voluntariat….”.

Joan Herrera parlarà avui de benestar i de felicitat, però també donarà curiositats. Per exemple, hi ha un dia a escala mundial, el mateix a tot el món, en què mor menys gent.

Qui vulgui saber aquesta data i moltes coses més, que no es perdi la xerrada-col·loqui d’avui. Titulada “Les claus màgiques del benestar” -que inclourà algun aspecte d’il·lusionisme-, amb Joan Herrera, al Puntet a partir de les 20h.

spot_img

El + Vist