19.2 C
Lloret de Mar
Estalvi energètic a la llar

Les energies renovables a la llar, avui a la sessió de Pobresa Energètica

Es tracta d’un projecte del servei d’Habitatge de la Diputació de Girona als municipis de Lloret de Mar i Palafrugell.

Estalvi energètic a la llar

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

Aquesta tarda es durà a terme la quarta sessió de “Parlem-ne al carrer”, del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica, amb la temàtica de les energies renovables a la llar. Es tracta d’un projecte del servei d’Habitatge de la Diputació de Girona als municipis de Lloret de Mar i Palafrugell.

En aquesta nova sessió, es farà un sorteig de 10 auditories entre les persones que hi participin. D’aquesta manera, l’empresa contractada per la Diputació de Girona connectarà un mesurador energètic a casa dels guanyadors per analitzar el consum d’energia en el dia a dia. L’auditoria es podrà fer de manera presencial però també en línia.

cartell pobresa energetica

A través d’aquestes auditories, s’informarà sobre com modificar els hàbits a la llar per reduir el consum o com detectar els electrodomèstics que generen més despesa, així com els canvis contractuals que cal fer per pagar menys.

La quarta sessió de “Parlem-ne al carrer”, del programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica, es farà aquesta tarda, a partir de les 18h, de manera virtual, a través de la plataforma ZOOM. Els interessats en participar poden apuntar-se trucant al telèfon 717 771 334.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.