Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
La caixa de recollida d'aliments, a la policia local.

Les escoles de Lloret se sumen a la recollida d’aliments de Cáritas

Fonts municipals afegeixen que ben aviat s’hi afegirà el Casal de la Gent Gran com a punt.

La caixa de recollida d'aliments, a la policia local.

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Les escoles de Lloret de Mar se sumen a la recollida d’aliments de Cáritas. Els centres de Primària Esteve Carles, Àngels Alemany, Pere Torrent, Pompeu Fabra i l’institut-escola situat a Fenals compten des d’aquesta semana amb les caixes corresponents de la campanya.

S’allarga fins el 22 de desembre, amb la policia local, la parròquia de Sant Romà i el mateix Centre de Distribució d’Aliments com la resta de punts de recollida. Fonts municipals afegeixen que ben aviat s’hi afegirà el Casal de la Gent Gran.

Cartell de la campanya amb els punts de recollida.

Segons Cáritas de Lloret, aquest mes de desembre, en la recta final de l’any del coronavirus, preveuen que el nombre de famílies usuàries -que ara són 800- “augmentin”. Ho explica la presidenta Lucía Echegoyen, que destaca “la solidaritat dels veïns”.

Donat el context actual, de necessitat elevada per part de les famílies de Lloret, el CDA obrirà els dies 28 de desembre i 4 de gener, i potser alguna jornada més si fa falta. Tot plegat ha de permetre atendre el millor possible les persones en situació de vulnerabilitat a la vila, les quals han vist agreujada la seva situació per la crisi del coronavirus. La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, afegeix que el moment és “molt complicat”.

Recordem que, dies enrere, a finals de noviembre, es va dur a terme el Gran Recapte, en què es va reunir una tona d’aliments, una quantitat molt inferior comparada amb les 11 tones de l’any passat. Lucia Echegoyen argumenta que cal canviar el barem de la mesura, ja que hi ha aliments molt necessaris, que pesen poc. Però vol que quedi clar que “tot allò que es compra a Lloret es queda a Lloret”.

Pel que fa a la campanya de recollida d’aliments que s’allarga fins a Nadal, es demana que els veïns donin productes nadalencs, com torrons i neules, a més d’aliments bàsics. Com arròs, pasta, oli, conserves, llegums cuites, llet i especialment productes per a infants, que són una franja prioritària.

donacio daliments de lloret de dalt al CDA 1
Els aliments recaptats pel veïnat de Lloret de Dalt (AVV Lloret de Dalt)

El CDA compta amb una trentena de voluntaris, que fan torns al llarg de la setmana. L’horari és de dilluns a divendres, cada matí i les tardes de dimecres i dijous. Ara mateix el CDA es troba ubicat provisionalment al pavelló d’esports municipal. La previsió és que es traslladi després de les festes a un nou local, que ha comprat l’Ajuntament. Està al carrer Hipòlit Lázaro, al centre de Lloret, i fa uns 400 metres quadrats.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".