7.3 C
Lloret de Mar
Les germanes Dolors i Montse Bassa presentant el llibre (Núvol)

Les germanes Dolors i Montse Bassa presentaran ‘Carregades de raons’ a Lloret

El llibre, escrit a quatre mans, repassa tot el que han viscut les germanes des de l'1 d'octubre del 2017. La presentació es farà demà dijous, a les 19 hores, al Casal de l'Obrera.

Les germanes Dolors i Montse Bassa presentant el llibre (Núvol)

Darreres Notícies

Dolors i Montse Bassa seran a Lloret demà dijous per presentar el seu llibre Carregades de raons.

Les dues germanes expliquen, a quatre mans, la seva experiència, els seus sentiments i tot allò que van viure des de l’1 d’octubre del 2017 fins que Dolors Bassa, un cop a la presó de Puig de les Basses, va començar a tenir permisos penitenciaris.

El llibre 'Carregades de raons' (Montse Bassa)
El llibre ‘Carregades de raons’ (Montse Bassa)

El president de la secció local d’ERC, Albert Ferrández, recorda que a Dolors Bassa se li va dictar una de les penes més grans, de 12 anys, només superada per Oriol Junqueras. Segons Ferrández, les dues germanes parlen d’una experiència extrema que mai s’haurien imaginat que viurien.

“Elles expliquen la seva experiència vital i s’hi refereixen com una experiència extrema a la qual mai s’haurien imaginat que haurien d’arribar”

Albert Ferrández

El llibre té una forta càrrega política, com no pot ser d’una altra manera, però també ofereix una visió molt íntima de tot el que han viscut les germanes els últims anys.

“Aquest procés, no només a elles, sinó a tota la família, els ha servit per establir uns lligams que no eren tan forts com en aquest moment tan extrem”

Albert Ferrández

L’acte, organitzat per ERC, es farà demà dijous, a les set de la tarda, al Casal de l’Obrera.

spot_img

El + Vist