14.1 C
Lloret de Mar
Eduar Pons i Cándido Carrera en durant un tram del Rally Lloret 2021

Les inscripcions del Rally de Lloret, a un ritme ‘sorprenent’

Quan només fa poques setmanes que s’ha obert el termini per participar en la competició, ja hi ha prop de 50 inscrits.

Eduar Pons i Cándido Carrera en durant un tram del Rally Lloret 2021

Darreres Notícies

Les inscripcions del 9è Rally de Lloret avancen a un ritme “sorprenent”. Així ho ha assegurat l’empresa organitzadora, V-Line, quan només fa poques setmanes que s’ha obert el termini per participar en la competició, que se celebrarà els dies 4 i 5 de febrer del pròxim 2022.

El director esportiu d’V-Line, Guillem Pérez, explica ja hi ha prop de 50 participants, una xifra que es troba per sobre del ritme habitual. La majoria dels inscrits són de Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol, però també hi ha participants internacionals, especialment de França.

El 9è Rally de Lloret espera superar la participació de l’any passat, que va ser de 130 equips. Enguany, la prova arriba amb dues novetats destacades. Una d’elles és la configuració dels trams.

Seran els mateixos que l’any passat, però en ordre invers. Segons els organitzadors, la decisió s’ha adoptat per temes logístics, tot i que asseguren que suposarà una nova experiència molt “atractiva per als pilots”. Divendres es faran els trams de la Pujada Els Àngels, Santa Pellaia i Canyet, mentre que dissabte hi haurà la segona etapa, amb els trams de Tossa-Sant Grau, Cladells i Osor.

La segona de les novetats és la nova ubicació del parc d’assistència, que serà a la zona del Rieral, entre les Pistes d’Atletisme i l’Hotel Evenia. Segons Guillem Pérez, això farà que aquest parc d’assistència, que abans se situava al passeig, estigui més ben preparat. A més, també es farà més vistós el parc tancat, al passeig, on hi haurà més espais pels vehicles.

El 9è Rally de Lloret se celebrarà els dies 4 i 5 de febrer del 2022 i tornarà a reunir a la destinació els seguidors més fidels de l’esport del motor. 

spot_img

El + Vist