14.7 C
Lloret de Mar

Les jornades de l’arròs serveixen prop de 2.000 menús a Lloret de Mar

Una 20a de restaurants s’han sumat a la iniciativa, la qual ha recuperat les dates habituals del mes de maig.

L'arròs del menú a l'hotel Santa Marta.
L'arròs del menú a l'hotel Santa Marta.

Darreres Notícies

Prop de 2.000 menús servits en les jornades de l’arròs, que es van tancar a principis de juny a Lloret de Mar. Aquesta edició ha comptat amb una vintena d’establiments participants, que s’han sumat a la iniciativa, la qual ha recuperat les dates habituals del mes de maig.

servicios profesionales jimenez

Les jornades estan organitzades per l’Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries, amb el suport de l’Ajuntament. El nou president, Romà Austrich, conclou que són uns menús “esperats i consolidats” a Lloret.

Després de deixar enrere la 22a edició de les jornades de l’arròs, el sector de la restauració mira a l’estiu i assenyala que “les perspectives són bones”, tenint en compte l’afluència actual de visitants –especialment els caps de setmana- i que hem deixat enrere les restriccions de la pandèmia.

En el cas de Romà Austrich, ha ocupat la presidència del gremi de forma provisional, arran de la renúncia de Nino Gómez. Explica que continuaran amb la junta actual en els propers mesos i que la previsió és fer eleccions a finals d’any.

spot_img

El + Vist