22.6 C
Lloret de Mar

Les llars d’infants comencen a fer preinscripcions presencialment amb totes les mesures de seguretat

Per acudir-hi, és imprescindible demanar cita prèvia. Els centres prenen les mesures necessàries i, a més, cal que els usuaris portin mascareta i un bolígraf propi.

Les preinscripcions a la Lola Anglada
Les preinscripcions a la Lola Anglada

Darreres Notícies

Avui comencen les preinscripcions presencials a les llars d’infants de cara al curs vinent. Igual que va passar amb les escoles, ja fa uns dies que es fan de manera virtual i aquesta setmana la podran fer les famílies que, pel motiu que sigui, l’han de fer presencialment.

Les directores dels Pops i la Lola Anglada, Anna Mas i Mireia Orpí, respectivament, apunten que han pres diferents mesures per garantir la seguretat i evitar contagis, com no deixar entrar les famílies a dins del centre, instal·lar mampares protectores i fer servir mascaretes i gel hidroalcohòlic. 

Les preinscripcions als Pops (Llar d’infants Els Pops)

Els Pops compta amb un total de 99 places, mentre que la Lola Anglada en té 125. Les dues directores insisteixen en la importància de demanar cita prèvia abans d’anar al centre -per evitar aglomeracions de gent- i que qui hi acudeixi porti mascareta i un bolígraf de casa.
Pel que fa als Pops, segons Anna Mas les dades són similars a les de cada any, mentre que a la Lola Anglada han notat una disminució important de les preinscripcions.

D’altra banda, els centres per a infants de 0 a 3 anys ja es preparen per tornar a obrir les portes la setmana que ve, amb l’entrada a la fase 2 del desconfinament. El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, apunta que han acordat amb tots els grups municipals fer la reobertura, tot i que són conscients que les condicions pedagògiques no seran les òptimes. La prioritat serà garantir la seguretat de tothom.

El regidor apunta que la seguretat es podrà garantir perquè l’afluència d’infants es preveu molt inferior a l’habitual. Aquesta setmana acabaran de preparar-ho tot i de contactar amb les famílies per saber quines necessiten realment el servei.

spot_img

El + Vist