26.1 C
Lloret de Mar
L'skate park sense els elements

Les obres de renovació de l’skate park començaran a l’octubre

Els treballs duraran uns quatre mesos i es preveu instal·lar elements variats per poder acollir tots els usuaris del parc.

L'skate park sense els elements

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha anunciat que a l’octubre començaran les obres de renovació de l’skate park. Ja fa uns mesos que el Consistori va retirar els antics elements, que estaven molt malmesos i no s’hi podia garantir la màxima seguretat.

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, argumenta que la instal·lació dels nous elements podria haver començat al juny, però tenint en compte que a l’estiu no es poden fer obres, van creure més convenient esperar per poder fer tota la tasca d’una tirada. Ara esperen que l’hotel que hi ha al costat acabi la temporada per poder començar els treballs a l’octubre.

“Tots en tenim ganes, sé que hi ha molts esportistes molt joves que ho estan desitjant i tothom està a l’expectativa per veure quan comença”

Ana García-Castany

La regidora explica que a la nova plaça hi haurà un bowl, calaixos, alguna barana i escales i matisa que els nous elements seran molt variats per poder acollir tots els usuaris del parc. A més, s’ha intentat aprofitar al màxim l’espai.

“Hem intentat aprofitar al màxim l’espai i tenir varietat d’elements perquè a l’skate park ara hi ha diferents usuaris: skate, patinet, bici…”

Ana García-Castany

Les obres està previst que s’allarguin uns quatre mesos (tres d’execució de les obres del projecte i un d’addicional per executar les millores) i, per tant, han d’estar enllestides a principis del 2022. El cost dels treballs és d’uns 96.000 euros.

spot_img

El + Vist