11.9 C
Lloret de Mar
Panoràmica de les instal·lacions del camp municipal de futbol

Les obres del canvi de gespa del camp de futbol s’adjudicaran en breu

El projecte ja ha superat la licitació i, segons fonts municipals, en breu es començarà a remodelar el terreny de joc de l'equipament.

Panoràmica de les instal·lacions del camp municipal de futbol

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Lloret adjudicarà, en breu, les obres de remodelació de la gespa del Camp Municipal d’Esports. Havien de començar ara fa unes setmanes però, segons fonts del consistori, després d’uns entrebancs administratius, l’ajuntament s’ha vist obligat a tornar a licitar les obres de regeneració del terreny de joc del camp de futbol.

El principal motiu del retard han estat les al·legacions que es van formular al plec de clàusules del concurs d’adjudicació. Això va provocar que se n’hagués d’impulsar una nova convocatòria. El regidor d’Esports, Joan Bernat, ha argumentat que “van presentar al·legacions al plec de clàusules. Això va fer que suspenguéssim el concurs i convoquéssim un altre. Ens va fer perdre gairebé un mes. Ara, que vam obrir el sobre número 2, de l’oferta econòmica, hi ha una empresa que ha fet una baixa molt important i nosaltres ens hem d’assegurar com es produirà aquesta baixa. Aquests processos han impedit que comencéssim al juliol, que era el que havíem previst”.

Ara, el projecte ja està licitat i només queda pendent adjudicar-lo. Ara, el projecte ja està licitat i només queda pendent adjudicar-lo. El consistori ha demanat documentació a l’empresa que ha presentat l’oferta més favorable econòmicament per canviar la catifa de l’equipament. Una de les cinc licitadores ha presentat una oferta de 127 mil euros, molt per sota del preu de sortida, i els serveis tècnics volen assegurar-se que sigui viable.

Per altra part, des del departament d’Esports, s’ha convocat una reunió informativa amb el Club de Futbol Lloret, la principal entitat afectada, i els representants del turisme esportiu de la destinació.

De moment, des del departament d’Esports, s’ha convocat una reunió informativa amb el Club de Futbol Lloret, la principal entitat afectada, i els representants del turisme esportiu de la destinació.

Joan Bernat assegura que el retard en les obres, que considera prioritàries, no afectarà als entrenaments i partits que estaven programats. En qualsevol cas, l’edil defensa que “els temps no han estat els que haurien de ser, però ens hem d’alegrar que d’aquí a poc començarem le sobres. Ho farem amb les garanties que la gent podrà entrenar. Intentarem encabir tots els partits i entrenaments a altres llocs. L’obra durarà entre 6 i 8 setmanes. És del tot necessari, no només pels club locals sinó sobretot també pel turisme esportiu”.

Segons fonts municipals, el canvi de gespa ha estat una petició que s’ha fet en els darrers anys des de diferents sectors: d’una banda, des del Club de Futbol Lloret, que és l’entitat que fa servir les instal·lacions durant la temporada de competició, i d’altra banda, des dels equips visitants que fan estades i entrenaments a la destinació.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.