8.3 C
Lloret de Mar

Les obres del canvi de gespa del camp de futbol s’adjudicaran en breu

El projecte ja ha superat la licitació i, segons fonts municipals, en breu es començarà a remodelar el terreny de joc de l'equipament.

Panoràmica de les instal·lacions del camp municipal de futbol
Panoràmica de les instal·lacions del camp municipal de futbol

Darreres Notícies

Lloret adjudicarà, en breu, les obres de remodelació de la gespa del Camp Municipal d’Esports. Havien de començar ara fa unes setmanes però, segons fonts del consistori, després d’uns entrebancs administratius, l’ajuntament s’ha vist obligat a tornar a licitar les obres de regeneració del terreny de joc del camp de futbol.

El principal motiu del retard han estat les al·legacions que es van formular al plec de clàusules del concurs d’adjudicació. Això va provocar que se n’hagués d’impulsar una nova convocatòria. El regidor d’Esports, Joan Bernat, ha argumentat que “van presentar al·legacions al plec de clàusules. Això va fer que suspenguéssim el concurs i convoquéssim un altre. Ens va fer perdre gairebé un mes. Ara, que vam obrir el sobre número 2, de l’oferta econòmica, hi ha una empresa que ha fet una baixa molt important i nosaltres ens hem d’assegurar com es produirà aquesta baixa. Aquests processos han impedit que comencéssim al juliol, que era el que havíem previst”.

Ara, el projecte ja està licitat i només queda pendent adjudicar-lo. Ara, el projecte ja està licitat i només queda pendent adjudicar-lo. El consistori ha demanat documentació a l’empresa que ha presentat l’oferta més favorable econòmicament per canviar la catifa de l’equipament. Una de les cinc licitadores ha presentat una oferta de 127 mil euros, molt per sota del preu de sortida, i els serveis tècnics volen assegurar-se que sigui viable.

Per altra part, des del departament d’Esports, s’ha convocat una reunió informativa amb el Club de Futbol Lloret, la principal entitat afectada, i els representants del turisme esportiu de la destinació.

De moment, des del departament d’Esports, s’ha convocat una reunió informativa amb el Club de Futbol Lloret, la principal entitat afectada, i els representants del turisme esportiu de la destinació.

Joan Bernat assegura que el retard en les obres, que considera prioritàries, no afectarà als entrenaments i partits que estaven programats. En qualsevol cas, l’edil defensa que “els temps no han estat els que haurien de ser, però ens hem d’alegrar que d’aquí a poc començarem le sobres. Ho farem amb les garanties que la gent podrà entrenar. Intentarem encabir tots els partits i entrenaments a altres llocs. L’obra durarà entre 6 i 8 setmanes. És del tot necessari, no només pels club locals sinó sobretot també pel turisme esportiu”.

Segons fonts municipals, el canvi de gespa ha estat una petició que s’ha fet en els darrers anys des de diferents sectors: d’una banda, des del Club de Futbol Lloret, que és l’entitat que fa servir les instal·lacions durant la temporada de competició, i d’altra banda, des dels equips visitants que fan estades i entrenaments a la destinació.

spot_img

El + Vist