13.6 C
Lloret de Mar
La vacunació de la grip es fa enguany al Puntet.

Les persones que es vacunen de la grip a Lloret de Mar pugen a 80 usuaris al dia

Des del CAP de Lloret han decidit allargar la campanya de vacunació fins a la primera setmana de desembre, a causa de l’alta demanda que hi ha per part de la població.

La vacunació de la grip es fa enguany al Puntet.

Darreres Notícies

Les persones que es vacunen a Lloret de Mar de la grip pugen a 80 usuaris de mitjana al dia. Són unes xifres elevades i sostingudes. Des del CAP de Lloret han decidit allargar la campanya de vacunació fins a la primera setmana de desembre, a causa de l’alta demanda que hi ha per part de la població.

Raquel Garreta, cap d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, exposa que “les xifres es van mantenint i ara ja donem hora a finals de novembre”.

Amb la situació actual de pandèmia per coronavirus, la vacunació d’aquest any es considera més important que mai. Especialment, pels principals grups de risc, que són els majors de 65 anys i les persones amb malalties cròniques o greus, embarassades o amb obesitat mòrbida. A més, la vacuna es recomana també a cuidadors i professionals de la salut.

campanya vacunacio grip El Puntet
El cartell de la campanya, a la façana de l’equipament (El Puntet)

Cal destacar, però, que des del CAP han comprovat com ha crescut la participació en la campanya de vacunació per part de la franja d’edat que va dels 30 als 55 anys, un fet que no era habitual en anys anteriors.

Recordem que aquest any, per primera vegada, la vacunació es fa al Puntet. A causa de la pandèmia, els ajuntaments de Catalunya han habilitat espais municipals per poder dur a terme la campanya de vacunació.

Les vacunes s’administren al matí i a la tarda, sempre amb cita prèvia. Per reservar la plaça, cal trucar al 972 36 57 88 o adreçar-se de manera presencial a les oficines de Turisme, a l’Avinguda de les Alegries. L’horari és de dilluns a dissabte, de deu del matí a cinc de la tarda.

spot_img

El + Vist