Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
L'últim assaig de la colla

Les rues del Carnaval provocaran diverses restriccions de trànsit

Les vies més afectades dissabte i diumenge seran el passeig marítim i la riera. A més, aquest vespre arriba el Rei Carnestoltes amb una petita rua del Puntet a l'Ajuntament.

L'últim assaig de la colla

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

La rua de Lloret, que és la més concorreguda del Carnaval de la Costa Brava Sud, comptarà amb 22 colles participants, que faran desfilar entre 1.500 i 2.000 persones. La majoria són de Lloret, però també en vénen de Tossa, Blanes, Vidreres, Fogars de la Selva, Riells i Viabrea, Massanes, Llagostera i Sant Esteve d’en Bas.

El pas de la gran rua obliga, com cada any, a tallar un seguit de carrers, tant demà com diumenge. Són el passeig marítim, l’avinguda Pau casals, l’avinguda Just Marlès, l’avinguda del Rieral i l’avingua Vila de Blanes.

Les vies més afectades seran el passeig marítim i la riera. Pel que fa al passeig, dissabte queda tallat de les 9 del matí fins a dos quarts de 8 del vespre, i diumenge, de 9 a 4 de la tarda. A la riera, no s’hi podrà circular dissabte de dos quarts d’11 del matí a 9 de la nit, i diumenge, de dos quarts de 9 a les 4 de la tarda. Podeu consultar els talls de carrers, a les xarxes socials de la Policia Local.

Aquest vespre també hi haurà una petita rua a càrrec de la colla Welcome & Friends, que s’encarrega del Rei Carnestoltes. Sortiran del Puntet a les set de la tarda i arribaran a la plaça de l’Ajuntament, on el Xino-Xano repartirà botifarra amb mongetes per a tothom.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".