19.2 C
Lloret de Mar

L’escola Esteve Carles se suma al Dia de l’Educació Física al Carrer

És una iniciativa d'àmbit estatal i pretén mostrar a tothom com és la nova educació física, que per lluitar contra el sedentarisme és més integradora, variada i divertida.

-

Orange fa públic un anunci rodat parcialment a Cala Trons

L'espot, publicat aquesta setmana a les xarxes socials, compta també amb imatges d'un habitatge particular de La Montgoda.

Amb veu pròpia – Personal Xef

La pandèmia obligat a moltes persones reinventar-se. Sobretot el grapat d'hores acumulades a casa durant el confinament van permetre tenir temps per innovar. És...

L’institut Rocagrossa presenta els cicles que ofereixen formació dual

Qui en vulgui més detalls, el 18 de maig es farà una jornada de portes obertes virtual.

Amb veu pròpia – Busharaya Ali Hamad

Després de passar diversos estius a Catalunya -alguns a Lloret- amb el programa 'Vacances en pau', una conjuntivitis el va fer tornar a Lloret...

Els alumnes de batxillerat artístic de l’institut Coll i Rodés exposen a la Biblioteca municipal

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es pot visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Reposicionar la marca Lloret de Mar i transformar les empreses de la destinació

S'han presentat fins a 14 projectes, que implementen la digitalització en el sector.

Avui se celebra el Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC) i l’escola Esteve Carles s’hi ha sumat. Ho estat aquesta tarda amb classes a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre. 

Hi han participarat una seixantena d’alumnes de 2n B, 4t B i 5è B, de Primària. De fet, un dels mestres d’Educació Física, Miquel Àngel Noguero, explica que durant tot el curs surten al carrer un dia a la setmana. Per això troben interessant sumar-se a aquesta iniciativa que permet mostrar com és l’educació física a l’escola.

“El que s’intenta és que la gent vegi com ha evolucionat l’educació física i que sigui integradora i integral per a tots els infants”

Miquel Àngel Noguero

Un dels objectius del DEFC és demostrar que l’educació física ha canviat en els últims anys i actualment és més integradora, variada i divertida. Noguero argumenta que abans els infants i adolescents passaven moltes hores jugant al carrer, però amb les noves tecnologies i les pantalles actualment hi ha molt de sedentarisme. Per això s’intenta oferir la pràctica esportiva de manera atractiva.

“Es tracta que els nanos vegin l’educació física a través del joc com una cosa molt lúdica i divertida i, per tant, sempre tinguin ganes de fer-la”

Miquel Àngel Noguero

El Dia de l’Educació Física al Carrer porta el lema Estil de vida actiu per a tots i per sempre i l’impulsen professionals d’Educació Física amb el suport del Consell Colef i els col·legis professionals autonòmics. Va néixer fa una dècada a Astúries i cada vegada hi ha més centres d’arreu de l’Estat que s’hi sumen.

- Publicitat -