20 C
Lloret de Mar

L’escola Esteve Carles se suma al Dia de l’Educació Física al Carrer

És una iniciativa d'àmbit estatal i pretén mostrar a tothom com és la nova educació física, que per lluitar contra el sedentarisme és més integradora, variada i divertida.

-

Avui se celebra el Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC) i l’escola Esteve Carles s’hi ha sumat. Ho estat aquesta tarda amb classes a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre. 

Hi han participarat una seixantena d’alumnes de 2n B, 4t B i 5è B, de Primària. De fet, un dels mestres d’Educació Física, Miquel Àngel Noguero, explica que durant tot el curs surten al carrer un dia a la setmana. Per això troben interessant sumar-se a aquesta iniciativa que permet mostrar com és l’educació física a l’escola.

“El que s’intenta és que la gent vegi com ha evolucionat l’educació física i que sigui integradora i integral per a tots els infants”

Miquel Àngel Noguero

Un dels objectius del DEFC és demostrar que l’educació física ha canviat en els últims anys i actualment és més integradora, variada i divertida. Noguero argumenta que abans els infants i adolescents passaven moltes hores jugant al carrer, però amb les noves tecnologies i les pantalles actualment hi ha molt de sedentarisme. Per això s’intenta oferir la pràctica esportiva de manera atractiva.

“Es tracta que els nanos vegin l’educació física a través del joc com una cosa molt lúdica i divertida i, per tant, sempre tinguin ganes de fer-la”

Miquel Àngel Noguero

El Dia de l’Educació Física al Carrer porta el lema Estil de vida actiu per a tots i per sempre i l’impulsen professionals d’Educació Física amb el suport del Consell Colef i els col·legis professionals autonòmics. Va néixer fa una dècada a Astúries i cada vegada hi ha més centres d’arreu de l’Estat que s’hi sumen.

- Publicitat -