26.6 C
Lloret de Mar
Els alumnes de l'Escola Fedac de Vic

L’Escola Fedac de Vic col·labora amb Junts Contra l’AME amb una donació de taps

El dia de l'entrega dels taps, es va aprofitar per fer una sessió per conscienciar els alumnes i donar-los a conèixer la malaltia.

Els alumnes de l'Escola Fedac de Vic

Darreres Notícies

Recollida dels taps

L’Escola Fedac de Vic ha col·laborat amb l’associació Junts Contra l’AME, de Lloret de Mar. Ho ha fet a través d’una recollida de taps. Fa pocs dies, es va fer l’entrega. La jornada es va aprofitar per fer una sessió per conscienciar els alumnes i donar-los a conèixer la malaltia, que avui en dia encara no té ni cura ni tractament.

L’encarregat de parlar-ne va ser el president i fundador de Junts Contra l’AME, Pipo Molina, que va explicar la història del seu fill Aran. Va anar acompanyat d’un altre membre de l’entitat, Enric Martínez.

Enric Martínez i Pipo Molina, amb els alumnes

L’Escola Fedac ja havia col·laborat amb Junts Contra l’AME a través del centre que té a Girona. Pel que fa a l’entitat lloretenca, al desembre farà 4 anys i des dels inicis ha aportat 77.000 euros al projecte d’investigació pel tractament i la cura de l’AME.

Ara, ja tenen la vista posada en el calendari del 2019, amb dues activitats destacades: una nova edició de la festa solidària al Sanddance de Lloret i, abans, la participació al Carnaval -que, per cert, l’entitat tanca les inscripcions aquest divendres.

spot_img

El + Vist