10.7 C
Lloret de Mar

L’escola Pere Torrent guanya 11 premis al concurs dels Amics de la Sardana Terranostra

El concurs constava de tres categories: redacció, poesia i dibuix; sempre amb la sardana com a temàtica. S'hi han presentat més de 2.000 treballs.

Darreres Notícies

L’escola Pere Torrent ha arrasat en un concurs de poesia, redacció i dibuix que té la sardana com a temàtica comuna, la competició, que organitzen els Amics de la Sardana Terranostra de Girona, ha comptat -com cada any- amb la participació d’escoles de la demarcació.

Ballant sardanes el dia de l’aplec de Girona (Escola Pere Torrent)
servicios profesionales jimenez

Els alumnes de 5è de Primària del Pere Torrent han escombrat cap a casa i s’han endut fins a 11 guardons. Entre els quals hi ha els primers de cada categoria. A l’arxiu adjunt podeu escoltar Aya Barmousi, primer premi de redacció; Buba Kaba, segon premi de redacció; Rawan Dahrouc, tercer premi de redacció; Iker Barrios, quart premi de redacció; Geraldine Baldoncini, primer premi de poesia; Marko Stojanovic, segon premi de poesia; Malak Chaibi, primer premi de dibuix; Israa Fares El Farsaoui, quart premi de dibuix; Àlex Martínez, vuitè premi de dibuix; Carla Alarcón, novè premi de dibuix; Robin Singh, onzè premi de dibuix. També podeu escoltar la mestra de sardanes, Mercè Planas.

Ballant sardanes a l’escola (NRLL)

Enguany, al concurs sobre la sardana s’hi han presentat més de 2.000 treballs d’escoles d’arreu de les comarques de Girona. Els premis es van lliurar setmanes enrere, a l’aplec de Girona. Els alumnes, a més de recollir els guardons, van participar en la trobada sardanista infantil.

spot_img

El + Vist