19.4 C
Lloret de Mar

L’escola Pere Torrent guanya 11 premis al concurs dels Amics de la Sardana Terranostra

El concurs constava de tres categories: redacció, poesia i dibuix; sempre amb la sardana com a temàtica. S'hi han presentat més de 2.000 treballs.

Darreres Notícies

L’escola Pere Torrent ha arrasat en un concurs de poesia, redacció i dibuix que té la sardana com a temàtica comuna, la competició, que organitzen els Amics de la Sardana Terranostra de Girona, ha comptat -com cada any- amb la participació d’escoles de la demarcació.

Ballant sardanes el dia de l’aplec de Girona (Escola Pere Torrent)

Els alumnes de 5è de Primària del Pere Torrent han escombrat cap a casa i s’han endut fins a 11 guardons. Entre els quals hi ha els primers de cada categoria. A l’arxiu adjunt podeu escoltar Aya Barmousi, primer premi de redacció; Buba Kaba, segon premi de redacció; Rawan Dahrouc, tercer premi de redacció; Iker Barrios, quart premi de redacció; Geraldine Baldoncini, primer premi de poesia; Marko Stojanovic, segon premi de poesia; Malak Chaibi, primer premi de dibuix; Israa Fares El Farsaoui, quart premi de dibuix; Àlex Martínez, vuitè premi de dibuix; Carla Alarcón, novè premi de dibuix; Robin Singh, onzè premi de dibuix. També podeu escoltar la mestra de sardanes, Mercè Planas.

Ballant sardanes a l’escola (NRLL)

Enguany, al concurs sobre la sardana s’hi han presentat més de 2.000 treballs d’escoles d’arreu de les comarques de Girona. Els premis es van lliurar setmanes enrere, a l’aplec de Girona. Els alumnes, a més de recollir els guardons, van participar en la trobada sardanista infantil.

spot_img

El + Vist