7.6 C
Lloret de Mar

L’Espai Off comença avui amb l’obra ‘Conservando Memoria’, ubicada al mercat municipal

La companyia riojana El Patio Teatro fa un homenatge a la generació dels avis, a través del "teatre d'objectes".

L'obra 'Conservando memoria'
L'obra 'Conservando memoria'

Darreres Notícies

Avui comença el nou cicle del Lloret Espai Off, que aquesta temporada recupera el seu format original, després de molts mesos marcat per la pandèmia. L’espai escollit per a aquesta ocasió serà el Mercat Municipal.

Qui actua és la companyia El Patio Teatro, de Logroño, que presenta “Conservando memoria”. En aquest espectacle, la companyia parteix dels records personals i íntims per construir una reflexió crítica sobre el record i sobre com conservar la memòria de les coses quotidianes.

L’autora, codirectora i actriu de l’espectacle, Izaskun Fernández, afirma que s’ha inspirat “en la generació dels meus avis, als quals els faig un homenatge, per la seva manera de viure”.

El muntatge, considerat un dels millors exemples de teatre d’objectes, ha rebut el reconeixement del públic i també de nombrosos guardons, com el Premi FETEN 2020 a la millor autoria o el Drac d’Or a la millor dramatúrgia de la Fira de Titelles de Lleida així com el Premi del Festival Violeta 2019.

“Conservando memoria” es podrà veure avui, a partir de les vuit del vespre, al Mercat Municipal. L’aforament és de 80 persones i l’entrada val 10 euros.

spot_img

El + Vist