16 C
Lloret de Mar

L’espectacle Vogar “no es pot explicar, s’ha de veure”

A càrrec de Les Estampades, inaugura oficialment la Capital de la Cultura Catalana que se celebra aquest 2023 a Lloret de Mar.

Un dels assajos de l'espectacle 'Vogar'.
Un dels assajos de l'espectacle 'Vogar'.

Darreres Notícies

Un espectacle innovador, sorprenent, que homenatja Lloret i la figura de la dona. Tot això és ‘Vogar’, la proposta de dansa aèria que aquest dissabte inaugura oficialment la Capital de la Cultura Catalana a la vila.

servicios profesionales jimenez

Cristian Fernández, regidor de Cultura, destaca que serà un “espectacle increïble, no es pot explicar, s’ha de veure i gaudir-lo”, a més de ser inèdit a Lloret.

Un assaig de l'espectacle 'Vogar'

L’espectacle l’ha preparat especialment per a l’ocasió la companyia Les Estampades, que -a través de la Dona Marinera- vol explicar l’evolució del paper de la dona en un poble mariner com Lloret de Mar. De fet, la Dona Marinera pren paraula i protagonisme com a fil conductor.

L’espectacle comptarà amb la participació d’una 20a de vogadors de tres clubs de Lloret: Santa Cristina, Sant Romà i Es Vano, que oferiran una coreografia amb rems. També hi col·laboraran el veïnat de les Alegries, l’Aula de Teatre, Tarda Jove i veïns.

L'assaig amb els clubs de rem (Ajuntament de Lloret de Mar)

La part musical la posaran la Tramma, juntament amb Manel Alsina. Plegats interpretaran “La Pubilla de Lloret” en versió acústica. Al final de l’espectacle sonarà per primera vegada la versió pop d’aquesta sardana, la qual és l’himne de la Capital de la Cultura.

L’espectacle ‘Vogar’, que va a càrrec de la companyia Les Estampades, es farà aquest dissabte, a les 19h, a la plaça Pere Torrent.

spot_img

El + Vist