11.7 C
Lloret de Mar
Mayte Martín, en el concert 'Memento', acompanyada de Alejandro Hurtado

L’esperat espectacle ‘Memento’, amb Mayte Martín, aquest dissabte a Lloret

La prestigiosa cantaora catalana, pionera del flamenc català, actua al Teatre en una funció posposada des del mes d'octubre.

Mayte Martín, en el concert 'Memento', acompanyada de Alejandro Hurtado

Darreres Notícies

Actuació estel·lar, aquest dissabte, al Teatre de Lloret. La cantaora catalana Mayte Martín pujarà a l’escenari per oferir l’espectacle “Memento”. Recordem que s’havia de celebrar el passat mes d’octubre, però es va haver de reprogramar, a causa de les restriccions en el sector cultural provocades per la pandèmia de la Covid-19.

“Memento” és un nom que fa referència a la seva relació amb el flamenc, basada en el culte i el respecte. L’artista el portarà aquest dissabte a Lloret de Mar. Però no ho farà sola, estarà acompanyada a l’escenari pel guitarrista Alejandro Hurtado.

Mayte Martín és una de les cantaores més prestigioses del moment. A més, se la considera una de les pioneres del flamenc català. Pels crítics, les principals característiques de l’artista són l’elegància, el virtuosisme i l’emotivitat.

El concert de Mayte Martín serà aquest dissabte, a les vuit del vespre, al Teatre de Lloret. El preu de les entrades és de 20 euros.

spot_img

El + Vist