14.3 C
Blanes
Sortida en bicicleta de l'esplai Dofins.

L’esplai Dofins celebra 40 anys amb un sopar multitudinari

S’ha previst el 27 d’octubre, amb la voluntat de "compartir vivències" amb la gent que forma part o hagi tingut relació amb aquest esplai, creat l’any 1983.

Sortida en bicicleta de l'esplai Dofins.

Darreres Notícies

L’esplai Dofins fa 40 anys que treballa amb infants a Lloret de Mar i ho vol celebrar amb un sopar multitudinari. S’ha previst el 27 d’octubre, amb la voluntat de “compartir vivències” amb la gent que forma part o hagi tingut relació amb aquest esplai, creat l’any 1983.

Actualment el porten una desena de monitors, que atenen prop de 30 infants. Fan activitats per conèixer Lloret i les seves entitats, a més de fer colònies, excursions o la quina de Nadal. El punt de trobada és l’Erol, al costat de l’Església, on es reuneixen cada divendres (de 18h a 20h).

La directora de Dofins, Lucía Sánchez, destaca que “la finalitat és compartir vivències i gaudir junts d’aquest sopar, us animem a venir”.

La gent interessada en anar al sopar dels 40 anys de Dofins, es pot apuntar al Puntet, als divendres a l’Erol o a través d’un formulari que trobareu a Instagram. El preu del sopar és de 12 euros per als menors de 12 anys i de 22 euros per als més grans. L’àpat, que tindrà lloc a l’hotel Palmera, serà el 27 d’octubre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist