22.6 C
Lloret de Mar

L’esplai Xoc farà una gran gimcana i un sopar per celebrar els 10 anys

Els tiquets ja es poden comprar al pati de l’Erol qualsevol dissabte a les onze del matí o a la una del migdia. El preu per als adults és de 16 euros i per al menú infantil, 12.

Monitors de Xoc
Monitors de Xoc

Darreres Notícies

Ja es poden comprar els tiquets per al sopar d’aniversari de l’esplai Xoc. L’entitat, que celebra els 10 anys de vida, convida tots els lloretencs a la celebració de la seva primera dècada, que tindrà lloc el 4 de juny. Un dels responsables, Marc Giral, ha explicat que al matí es farà una gimcana per als més petits, mentre que a la nit hi haurà un sopar farcit de sorpreses.

Marc Giral ha explicat que Xoc, obert a infants de tres a deu anys, organitza activitats al llarg del curs escolar, cada dissabte al matí i, a més, fa dues colònies destacades. Segons Giral, la valoració de la primera dècada de vida de l’esplai és molt positiva.

Els tiquets per al sopar del desè aniversari, que es farà a l’hotel Samba, es poden comprar al pati de l’Erol qualsevol dissabte a les onze del matí o a la una del migdia. El preu per als adults és de 16 euros i per al menú infantil, 12.

spot_img

El + Vist