Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
L'edició de l'estiu passat

L’Eurobasket ja suma 24 anys portant equips de tot Europa a Lloret

Per l'organització, Lloret és una destinació idònia per les infraestructures que té i per la proximitat que hi ha entre la zona hotelera i el pavelló.

L'edició de l'estiu passat

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

L’Eurobasket arriba ja als 24 anys. El torneig, que es disputa aquests dies de Setmana Santa al pavelló del Molí, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i del Bàsquet Lloret.

El seu responsable, Giuseppe Jucconi, assegura que l’objectiu, des dels seus inicis, és que els participants gaudeixin del bàsquet, coneguin gent nova i passin unes bones vacances a la Costa Brava.

Segons Jucconi, Lloret de Mar és una destinació idònia per acollir un esdeveniment d’aquestes característiques, per les infraestructures que té i per la proximitat que hi ha entre la zona hotelera i el pavelló.

L’Eurobasket acaba el Dilluns de Pasqua. En aquesta edició, com cada any, hi ha equips d’arreu de Catalunya i Espanya i també d’altres països d’Europa, com Itàlia o Anglaterra.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.