8.2 C
Blanes
Bufador, imatge guanyadora

L’exposició dels premis Ses Obreres, a la Casa de la Cultura fins al 16 de setembre

L'entrega de premis es farà aquest divendres, a les set de la tarda. De moment es coneixen els atorgats pel jurat, però les Obreres poden decidir el seu guanyador aquesta setmana.

Bufador, imatge guanyadora

Darreres Notícies

A partir d’avui es pot visitar l’exposició Premis Ses Obreres a la Casa de la Cultura. La mostra aglutina els catorze cartells i una selecció de les fotografies presentades al concurs d’aquest any, que en total han estat 67 de quinze participants.  

Cal dir que aquest dissabte s’han donat a conèixer els guanyadors de les millors fotos segons el jurat especialitzat. Ara falta conèixer quina és la fotografia escollida per les Obreres, que podran votar al llarg d’aquesta setmana, segons ha explicat Cristina Fornaguera. Per tant, en total, es repartiran sis premis per a la categoria de fotografia: tres en metàl·lic escollits per un jurat professional, un de commemoratiu que decidiran les exobreres i dos per aconseguir punts de la Federació Catalana de Fotògrafs, ja que el certamen compta amb la seva col·laboració.

Cristina Fornaguera assegura que totes les imatges escollides pel jurat són molt representatives de la Festa Major de Santa Cristina. La guanyadora, de Pablo Ntutumu, mostra un Bufador del correfoc; la segona, de Paco Moreno, es titula Perspectiva de la Selfie i mostra el Ball de Plaça; la de Carlos Costa és la tercera premiada i, sota el títol Sortint, mostra una imatge de la processó; pel que fa a la quarta i la cinquena classificada, estan dedicades a les Obreres, i es titulen La joia de les Obreres i Alegria, d’Àngels Torrens i Pilar Córdoba, respectivament.

L’exposició Premis Ses Obreres romandrà oberta fins el 16 de setembre, a la Casa de la Cultura. Aquest divendres, a les set de la tarda, es farà l’entrega de premis.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist