9.7 C
Lloret de Mar

L’hotel Miratge, ‘adults only’, obre amb gairebé el 100% d’ocupació

L'hotel, que es va inaugurar l'agost de l'estiu passat, ha començat la temporada aquest divendres amb moltes ganes i optimisme.

Hotel Miratge
Hotel Miratge

Darreres Notícies

Les primeres turistes de la temporada, de nacionalitat francesa, han estat matineres a l’hotel Miratge, que ha obert portes aquest divendres amb una ocupació de gairebé el 100% per aquest cap de setmana.

servicios profesionales jimenez

El grup GHT, que ja tenia moltes ganes de tornar a obrir, va inaugurar aquest hotel l’agost de l’any passat completament reformat: va renovar tota la planta baixa, va ampliar les habitacions deixant-ne dotze per planta amb un total de 72 i, l’atractiu principal, va instal·lar una piscina a dalt de tot amb espectaculars vistes al mar. A més, va canviar la imatge de la façana, que dona al passeig marítim.

Amb pocs dies d’obertura acumulats, entre que van inaugurar a mitja temporada del 2019 i que la crisi del coronavirus els ha impedit obrir fins ara, la directora de l’hotel, Yrma Pérez, apunta que és com si fos un hotel nou. De cara a la temporada que ara comença, creu que és important ser optimistes i adaptar-se a les noves demandes de la clientela.

Pérez creu que la majoria de reserves aquest any es faran a última hora i de manera particular, a més, les estades es preveuen més curtes, d’entre tres i cinc dies, tot i que la tendència podria canviar en funció de com evolucioni la pandèmia.

Yrma Pérez
spot_img

El + Vist