21.6 C
Lloret de Mar
Ioga a prop del mar (Patronat de Turisme de la Costa Brava)

L’Hotel Santa Marta acull el Festival Som Benestar aquest cap de setmana

Organitzat pel Patronat de Turisme de la Costa Brava, durant tres dies es faran un seguit d'activitats variades per treballar el benestar del cos, la ment i l'ànima.

Ioga a prop del mar (Patronat de Turisme de la Costa Brava)

Darreres Notícies

El Festival Som Benestar, organitzat pel Patronat de Turisme de la Costa Brava, se celebra aquest cap de setmana a Lloret de Mar. En concret, serà a l’Hotel Santa Marta.

Començarà divendres i durant tres dies s’han programat diferents xerrades, sessions de ioga i tallers saludables, entre altres activitats. La idea és que els assistents treballin en el benestar del cos, la ment i l’ànima. Andrea Noguera, propietària de l’Hotel Santa Marta, afirma que estan molt contents de poder ser l’escenari d’un esdeveniment com aquest.

“L’esdeveniment ofereix una programació de 17 activitats i tallers per als assistents que tinguin interès en conèixer, adquirir i millorar les bones pràctiques per a la salut”

Andrea Noguera

Andrea Noguera ha explicat que es faran classes de ioga, conferències i tallers d’alimentació i benestar i ha matisat que alguns dels professionals que dirigiran les propostes són Marta Vergés, Núria Coll, Gaspar Hernández, Cristina Brondo, Maria Aurell, Alba Fit Yoga o Fit and Eat by Anna.

El festival Som Benestar es durà a terme des d’aquest divendres fins diumenge, a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar. Més informació aquí.

spot_img

El + Vist