23.1 C
Lloret de Mar
Restaurant SantaMar (Hotel Santa Marta)

L’Hotel Santa Marta organitza una gala benèfica amb la Fundació Amics Joan Petit

Serà la primera edició del Sopar d'Il·lusions, al Restaurant SantaMar, aquest divendres. La intenció és repetir cada any amb una entitat diferent.

Restaurant SantaMar (Hotel Santa Marta)

Darreres Notícies

L’Hotel Santa Marta impulsa el Sopar d’Il·lusions, una gala benèfica que cada any vol col·laborar amb una fundació o un projecte diferent. En aquesta primera edició, recaptarà diners per a la Fundació Amics Joan Petit, que destinarà els diners a la investigació del càncer infantil a través de l’Hospital Vall d’Hebron.

La vetllada comptarà amb la col·laboració especial del Festival Som de Mar, que oferirà un concert de Miquel Abras per amenitzar la gala.

Miquel Abras, al Som de Mar (Gisèl Alsina)
Miquel Abras, al Som de Mar (Gisèl Alsina)

El director de l’hotel, Albert Marín, ha explicat que les aportacions es recolliran a través del preu del menú, que és de 120 euros per persona. Però, a més, ofereixen la possibilitat de col·laborar a totes les persones que no puguin assistir al sopar, a través d’un compte corrent habilitat per a l’ocasió.

“Ens fa molta il·lusió aquest any col·laborar amb la Fundació Joan Petit per la proximitat i per com ells gestionen la Fundació”

Albert Marín

L’Hotel Santa Marta fa temps que treballa amb la idea de crear aquesta gala benèfica, però la pandèmia –com tantes altres coses– ho ha retardat. Ara per fi es podrà celebrar i la intenció serà col·laborar amb una entitat diferent cada any.

“La idea és cada any participar en diferents projectes de diferents àmbits i que l’empresa també sigui un motor social”

Albert Marín

El sopar benèfic d’aquest divendres es farà al Restaurant SantaMar, a la platja de Santa Cristina. Els assistents gaudiran d’un menú elaborat pel xef Jesús Niño.

El preu per a cada comensal és de 120 euros, que aniran destinats de manera íntegra a la Fundació Amics Joan Petit. Encara queden algunes places disponibles, que es poden reservar trucant a l’hotel, al 972 36 49 04.

spot_img

El + Vist