4.8 C
Lloret de Mar
Les obres del Lidl, aquest matí

Lidl contractarà deu veïns de Lloret a través del Servei d’Ocupació Municipal

La cadena té previst obrir un nou supermercat al pla parcial de Sant Quirze abans d'acabar l'any.

Les obres del Lidl, aquest matí

Darreres Notícies

La cadena alemanya Lidl obrirà un supermercat a Lloret abans d’acabar l’any. Serà, en concret, al pla parcial de Sant Quirze. I, per trobar personal, ha utilitzat el SOM (Servei d’Ocupació Municipal).

De la borsa de treball del SOM, l’empresa ha preseleccionat un total de setanta persones del municipi, que acompleixen un seguit de requisits. Finalment, però, només seran deu els contractats, que faran tasques de caixer, reposició de productes i neteja.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, reconeix que potser el model de grans superfícies no és el més desitjat per a la destinació, ja que perjudica el comerç de proximitat, però està satisfet que l’obertura d’un nou supermercat generi llocs de treball i que s’aposti per contractar veïns de la vila a través del SOM.

Aquesta no és la primera vegada que una gran empresa utilitza el SOM. Ho va fer, per exemple, el Mercadona fa un parell d’anys. I és que, segons el regidor, el servei funciona molt bé i facilita la feina a les empreses.

En el període que va de gener a setembre d’aquest 2015, el SOM ha trobat feina a 175 persones. Els principals perfils sol•licitats per part de les empreses són de cambrer, cuiner, tasques de neteja, dependent de comerç i recepció.

Jordi Orobitg també ha volgut remarcar que al setembre les dades d’atur a Lloret es van tancar un 8’8% per sota del 2014.

spot_img

El + Vist